Leonores bus på slottet – mitt under Silvias födelsedagsmiddag!

23 dec, 2022, 20:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Kungabarnbarnen vet allt hur de roar sig!

Annons
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!
Busfröet Leonore – här rymmer prinsessan!

Kusinerna har varit frånskilda i ett drygt halvår. Men när de möts är det som ingen tid har gått. Nu är Leonore, Adrienne och Nicolas återförenade med Estelle, Oscar, Alexander, Gabriel och Julian.

Och vad är väl en kväll på slottet utan lite bus?

Ja, vem vet: En busfri kväll blev det i alla fall inte! Det såg barnbarnen till på mormors födelsedagsfirande på Drottningholms slott.

Kusinerna återförenade efter ett halvår

Recept.se Nyhetsbrev

Prinsessan Madeleine, Chris och deras tre små busfrön landade i Sverige på söndagen. I veckan har de troligtvis umgåtts en hel del med Victoria och Carl Philip med respektive familjer. De kommer ju nämligen inte att fira jul ihop.

Prinsparet åker upp med småprinsarna till Marie och Erik Hellqvist och kronprinsessfamiljen åker upp till prins Daniels familj i Ockelbo, medan Madeleine, Chris och barnen firar med kungen och Silvia i Stockholm.

Annons

Men i kväll fick de trots allt slå sina små finskor i taket tillsammans. Kungen har bjudit in familjen och ett antal övriga gäster till supé på slottet, för att fira drottningens 79-årsdag.

En supé kanske inte klingar kalasbra i barnens öron, men tillsammans kan kusinerna nog ha kul var de än är.

Här har vi dem – busfröna! Bara Estelle och Julian som saknas.

Kungabarnbarnens bus på slottet

Det hade bara gått en dryg halvtimme efter festligheterna dragit i gång som barnen började busa.

I trapphuset lekte de alla tillsammans, och enligt Svensk Dams fotograf som varit på plats under kvällen hördes engelskt tal medan dörrarna öppnades. Det var då barnen som drog i de stora slottsdörrarna – något som de gissningsvis inte är tillåtna att göra.

Leonore, Adrienne och Nicolas är ju tvåspråkiga, engelska och svenska, men majoriteten av tiden är det engelska som gäller. De bor i USA och har pappa Chris som inte talar svenska. Så att engelskan tar över även när de är i Sverige är förstås inte så konstigt!

Annons

Men säkert var det flera av kungabarnbarnen som hakade på bus-tåget, och charmade Silvia även denna födelsedagskväll med sina påhitt.

Däremot är det nu slut på det roliga för kusinerna, Estelle och Oscar har nämligen redan åkt hemåt, även Alexander, Gabriel och Julian. Så nu får Miami-barnen busa vidare på egen hand, på andra sidan atlanten är ju klockan fortfarande bara eftermiddag.

Foto: TT

Annons