Leonores gudmor – så lever hon

Leonores fadder Alice Bamford.

Leonores fadder Alice Bamford är arvtagerska till ett miljardimperium - och driver en ekologisk ranch och restaurang tillsammans med sin partner. Såhär lever hon idag!

När Leonore döptes valde prinsessan Madeleine och Chris O’Neill att ha tre faddrar var. En av de faddrar som Chris valde stod ut lite extra – nämligen Alice Bamford. Alice Bamford är en av Chris närmaste vänner och är en barndomsvän från England. Hon är dessutom arvtagerska till ett miljardimperium – hennes pappa är Anthony Bamford som driver JCB, den kända brittiska tillverkaren av jordbruks- och anläggningsmaskiner. Enligt Forbes uppskattas han ha en förmögenhet på över 45.5 miljarder svenska kronor.

Alice Bamford (mitten) på Leonores dop.

Alice Bamford (mitten) på Leonores dop.

Privat verkar Alice också vara en väldigt färgstark kvinna – hon bor på den amerikanska västkusten i Malibu där hon driver en ekologisk ranch och restaurang. Restaurangen, och ranchen som heter One Gun’s Ranch och som är döpt efter den tidigare ägaren som var basist i bandet Guns ‘N Roses, driver hon tillsammans med sin partner Ann Eysenring, som hon har även har barnen Otis, 3, och Iris, 1, med.

På ranchens Instagram-konto delar arvtagerskan ibland med sig av uppdateringar från livet på ranchen:

Har producerat filmer

Som om inte det vore nog har Alice Bamford även ett stort filmintresse och arbetar som filmproducent. Bland annat har hon varit medproducent till kända regissören Wes Andersons film “Darjeeling Limited” som kom ut 2007. Hon har dessutom producerat filmen “The New Neighbour” med Hollywood-stjärnan Jessica Biel i en av rollerna, och 2017 producerade hon dokumentärfilmen “Scotty and the Secret History of Hollywood”.

Foto: TT, Brigitte Grenfeldt/Kungahuset

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: