Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Letizia delade ut sportpriser i grå byxdräkt

01 mar, 2011, 12:08 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Grått i olika nyanser såg ut att vara temat för den spanska kungafamiljen denna dag då de delade ut sportpriser till olika idrottsmän under en gala i Madrid.

Kung Juan Carlos och drottning Sofia fanns på plats, precis som kronprins Félipe och kronprinsessan Letizia men även prinsessan Elena som stack ut med sina röda byxor i den annars ganska grå färgskalan av kungliga kläder.

Annons

Fina bucklor

Som ni ser var det fina bucklor som delades ut till olika sportpersonligheter under en liten gala för Premios Nacionales del Deporte 2010. Ni som kan spanska kan läsa mer här.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men det många inte kunde låta bli att stirra på var Letizias skinande gråa byxdress, med osedvanligt korta ben och hög midja på byxorna, vad säger ni, snyggt eller ej?

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons