Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Letizia hånas för ålderstecknen: ”Hon har tappat det”

26 jun, 2023, 13:40 

Letizia lät sitt grå hår synas- något en skribent är skeptisk till.

Annons

Letizia hyllas ofta för sin stil och sitt utseende och gång på gång visar hon upp fantastiska modelooks med dyra haute couture-designers. Men nu har hon stött på bakslag.

SE FILMEN: Kungafamiljen på cocktailparty med Felipe & Letizia!Brand logo
SE FILMEN: Kungafamiljen på cocktailparty med Felipe & Letizia!

Hon har valt att låta sin naturliga hårfärg få ta plats och bland de mörkbruna stråna skymtar en slinga med grå hårstrån. Hon har hyllats för sitt val i media men i Daily Mail får hon även kritik. I en krönika ifrågasätter Christa D'Souza Letizias val.

”Ledsen, Letizia, men att visa sitt grå hår betyder endast att en kvinna har gett upp” inleder hon sin krönika.

”Jag vet att det har blivit en grej, hela #greyhairdontcare-rörelsen, och vi vet att vi alla vill vara våra autentiska, naturliga jag, men ser det verkligen bättre ut?” frågar sig skribenten.

D'Souza går in på ett resonemang om handlar om ifall Letizias man, kung Felipe, har fått uttrycka sin åsikt om att hon väljer att visa det grå håret. Det är en skepsis som grundar sig i att skribenten själv lät sitt grå hår synas och inte förrän efter att hon börjat färga det igen vågade hennes man säga att han föredrog den färgade varianten.

”Med grått hår var jag plötsligt gruppens mormor och jag blev även erbjuden betydligt fler sittplatser på bussen än vad jag hade blivit innan.”

Annons