Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Letizia i rött tog emot ny president på slottet

23 mar, 2011, 10:07 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Letizia har tillsammans med sin make kronprins Félipe och det spanska kungaparet hälsat en ny – kvinnlig – president välkommen till slottet och till Spanien. Häromveckan var ju den chilenske presidenten där.

Färg klär henne verkligen. Här kan ni se några fina bilder på kronprinsessan Letizia – för dagen klädd i rött – som välkomnade den irländske presidenten Mary McAleese och hennes make Martin McAleese på slottet. Bara för någon vecka sedan hade kungaparet Chiles president över på en middag.

Naturligtvis var det inte bara Letizia som tog emot den kvinnliga presidenten, utan också kung Juan Carlos, drottning Sofia och kronprins Félipe.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons