Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Letizia och Felipe träffade paret Trump i Vita Huset

22 jun, 2018, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Det var ett tag sedan vi såg Melania Trump, hon åkte ju in på sjukhus för en operation. Men hon ställde upp för fotograferna när det spanska kungaparet kom på besök.
Annons

Den 14 maj åkte president Donald Trumps hustru Melania in på sjukhus för en njuroperation, berättades det då från USA. Sedan dess har vi inte sett Melania vid makens sida, förutom under ett möte med militärer i Vita Huset då man bara fick en glimt av henne. Förrän nu, då det spanska kungaparet kom på besök.

Klädd i en rosa klänning från Michael Kors såg vi den spanska drottningen Letizia och hennes make kung Felipe stå bredvid presidentparet, Donald och Melania Trump utanför Vita Huset i Washington.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Melania skrev sedan på Twitter att hon och Letizia druckit te tillsammans och pratat om “hur de kan påverka barn på ett positivt sätt”.

Se fler bilder från mötet på det spanska kungahusets twitter här:

Foto: Stella Pictures

Annons