Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Letizias påstådda otrohetsaffär – utpekade männen

10 jun, 2024, 18:00 
Victoria Morand
Otrohetsskandalen växer – ska ha haft flera affärer.
Annons
Uppgifter: Det har hänt med drottning Letizia – kan inte stå uppBrand logo
Uppgifter: Det har hänt med drottning Letizia – kan inte stå upp

Att kungligheterna lever ett perfekt liv, ja det är nog enkelt att tro! Men även de kungliga möts av stormväder.

Det finns flera kungligheter som faller offer för illvilliga rykten och chockerande skandaler – bland dem finns den spanska drottningen Letizia.

Royal-ES / dana press

Innan hon tog på sig titeln som Spaniens drottning var hon en karriärsdriven kvinna och arbetade både som journalist och programledare.

Annons

Det var tills hon träffade mannen i sitt liv, nämligen dåvarande kronprins Felipe.

Kärleken sprudlade när de träffades 2002 och bara två år senare stod hon som brud och fick hennes prins!

Ryktena som skakar äktenskapet

I slutet av 2023 uppstod det första otrohetsryktet som skakade hela Spanien. Drottningens tidigare svåger Jamie Del Burgo kliver fram och påstår att han hade haft en affär med Letizia.

Detta är inte bara ett svek mot kungen utan även mot Letizias syster, Telma, som gifte sig med Jamie Del Burgo 2012, efter att affären ska ha ägt rum. Paret skilde sig två år efter.

Men nu kommer fler rykten upp till ytan. Enligt den tyska tidningen Bild är Jamie inte den enda mannen som Letizia haft en affär med.

Kungaparet under deras första år tillsammans.MANUEL H. DE LEÓN

Strax innan paret kan fira 20 år som gifta påstås det att Letizia har haft åtta andra romanser, förutom sin systers exman. Det gör det till nio otrohetsskandaler.

Annons

Ett spel för galleriet

Det påstås att drottningen har haft relationerna med flera män inom mediebranschen. Affären med hennes systers man ska även ha avslöjats av den förre detta kungen Juan Carlos som fått reda på att hon inte var trogen.

Efter alla rykten spekuleras det vidare att relationen mellan drottning Letizia och kung Felipe bara varit en fasad de senaste tio åren.

El Nacional menar att paret har levt separat sedan 2013, och att de undviker varandra. Den enda anledningen till att de stannar tillsammans borde vara för barnens skull.

E-Press/TT

Kungahusexperten Pilar Eyre har tidigare uppgett att paret troligen kommer att separera 2025, så fort prinsessan Sofia (17) fyller 18 år.

Annons

En seperation är mer diskret när kungaparet inte har minderåriga barn inblandade.

Bild: TT

Annons