Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Levde separata liv innan skilsmässan

15 jan, 2020, 17:00 
I går briserade nyheten att kungens syskonbarn Gustaf Magnuson skiljer sig från hustrun Vicky Andrén.Men tidigare än så har man kunnat se tecken på att paren levt separata liv.
Annons

Den 13 januari fick tingsrätten in en gemensam ansökan om skilsmässa från Vicky Andrén och Gustaf Magnuson, son till prinsessan Christina. Paret, som har dottern Désirée Elfrida Christina Magnuson tillsammans, har beslutat sig för att gå skilda vägar.

De tu gifte sig i Ulriksdals slottskapell i augusti 2013, Bröllopet, till vilket Vickys vän Lars Wallin sytt upp en strålande vacker brudklänning, gästades av flera ur kungahuset.

Kungaparet, kronprinsessparet, prins Carl Philip och prinsessan Sofia var alla där – och drottning Sonja av Norge flög in från Norge för att närvara.

I en kommentar till Expressen skriver paret att separationen gått vänskapligt till.

”Vi har tagit ett gemensamt och odramatiskt beslut att gå skilda vägar, men fortsätter att vara goda vänner och ett bra team som föräldrar till vår älskade dotter.”

Lägger sällan upp bilder på Gustaf

Men uppbrottet kommer inte från ingenstans.

Annons

På Instagram får man bilden av att Vicky levt ett eget, händelserikt liv, skilt från Gustafs. Det senaste inlägget där Gustaf figurerar på bild är från så långt tillbaka i tiden som juni 2019, när Vicky la upp ett foto från familjens New York-resa.

Utöver det framgår det att Vicky gjort mycket på egen hand. Bland annat åkte hon till Marrakech i september för en möhippa, när vännen och miljardärsdottern Linnea Taube skulle gifta sig med Noppe Lewenhaupts styvson Leonard Johansson. Vicky var en av Linneas brudtärnor under bröllopet, som hölls på Steninge Slott i Sigtuna.

Tärnorna! Mathea Solheim, Vicky Andrén Magnuson, Hannah Ek, Madeleine Richter, Alicia Hellqvist, Jess Loft och Sophie Taube.
Tärnornas klänningar var i 3 olika nyanser av rosa. Tanken var att dom skulle påminna om en blombukett vid altaret. Mathea Solheim, Vicky Andrén Magnuson, Hannah Ek, Madeleine Richter, Alicia Hellqvist, Jess Loft och Sophie Taube.

Flera i parets närhet har reagerat på att Vicky dykt upp ensam på offentliga tillställningar. När restaurangen Beirut Café i Stockholm firade 20-årsjubileum i oktober ställde Vicky upp ensam på bild – ingen Gustaf sågs till.

Annons

Samma sak inträffade under klubben Noppes sommarfest på Café Opera.

I svart från topp till tå minglade Gustaf Magnusons fru Vicky Andrén Magnuson med Sandra Remnestedt.
I svart från topp till tå minglade Gustaf Magnusons fru Vicky Andrén Magnuson med Sandra Remnestedt.
Vicky Andrén Magnuson minglade på Noppes sommarfest.

Senast vi såg hela familjen tillsammans var under julhelgen, då de besökte en gudstjänst i Slottskyrkan tillsammans med prinsessan Christina och Tord Magnuson.

Annons

Har en framgångsrik karriär

Vicky arbetar fortfarande som fotomodell och arbetar åt ansedda agenturen Mikas. Hon har bland annat prytt omslagen till de prestigefulla modetidningarna Elle och Vogue, och så sent som den här veckan la hon upp nya bilder som hon tagit å agenturens räkning.

Gustaf arbetar på lyxbilimportören Autoropa, som försäljare av dyrgripar som Ferrari, Maserati och Bentley. Han har tidigare varit varumärkesansvarig för Maserati.

Annons