Likheten mellan kronprinsessan Victoria och Adrienne

prinsessan adrienne är en kopia av moster victoria

Prinsessan Adrienne liknar varken storasyster Leonore eller storebror Nicolas. Däremot finns det stora likheter med moster Victoria som barn.
Hör Silvia och Victoria berätta om kamédiademet!
Slå på ljud

“Vem är prinsessan Adrienne lik?”, den frågan var det många som ställde när Madeleines och Chris yngsta dotter var nyfödd och hovet publicerade de första bilderna på henne.

Gamla bilden visar likheterna

Lillasyster liknade nämligen varken Leonore eller Nicolas. Och påminde inte heller om mamma Madeleine som barn. Men nu har det dykt upp en gammal bild, i de kungliga arkiven, som visar exakt vem prinsessan liknar!

kungen victoria liten

En liten Victoria med pappa kungen.

Adrienne är en mini-kopia av moster Victoria! På bilden ovan är kronprinsessan ungefär lika gammal, som Madeleines dotter är nu. Och de bruna lockarna och nyfikna blicken känner vi igen!

Den senaste bilden vi fick se på Adrienne var när Madeleine publicerade en bild på dottern, för att uppmärksamma USA:s mors dag. Hon är ingen bebis längre och doftar på rosor, som en stor tjej!

prinsessan madeleine prinsessan adrienne

Visst påminner Adrienne om kronprinsessan Victoria som barn?

Situationen, för Madeleine och barnen, är i nuläget rätt speciell. Restriktionerna, som de amerikanska myndigheterna, har vidtagit på grund av coronaviruset, är betydligt hårdare än i Sverige. Syskonen får till exempel inte gå till förskolan och de kan heller inte ta emot besök från morfar kungen och mormor drottning just nu.

Det dröjer också tills Adrienne får leka med kusinerna Estelle och Oscar igen. Men hovet har berättat att de ofta talas vid över FaceTime eller Skype.

Foto: TT, Instagram