”Lillfursten” Jacques av Monaco – en kopia av sin mamma Charlene

04 sep, 2018, 13:00 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Furst Albert och furstinnan Charlene välsignades med tvillingar den 10 december för snart fyra år sedan. Barnen växer så de knakar och nu har vi fått in nya bilder på familjen till redaktionen. Prins Jacques ska en dag bli furste av Monaco och han lär bli lika tjusig som sin mor. Likheten mellan Charlene och sonen är ju slående!
Annons
På bilden till vänster ser vi ett skolfoto på Charlene Wittstock i unga år. Det är inte svårt att se vem prins Jacques brås på

På bilden till vänster ser vi ett skolfoto på Charlene Wittstock i unga år. Det är inte svårt att se vem prins Jacques brås på. Den lille tronföljaren har fått sin mors blonda hår. Visst har också näsan och munnen har samma form som mammas?

Charlene och Jaques

Det var i fredags som fursteparet av Monaco hade en familjedag med barnen. Prins Jacques och prinsessan Gabriella lät sig fotograferas i samband med den årliga picknicken i prinsessan Antoinettes park. Söta var de båda i traditionell folkdräkt. Lillprinsen hade en väst med blommor och en liten röd rosett i halsen. Han höll sig tätt intill mamma Charlene.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Recept.se Nyhetsbrev
Charlene och prins Jaques i traditionsenlig folkdräkt

Prinsessan Gabriella bar en rödrandig kjol och röd rosett i håret. Hon höll sin pappa, furst Abert i handen och tittade på storögt när musiken började och underhållningen tog fart. Folkdansparen snurrade förbi till Gabriellas förtjusning. Kanske får hon en dag lära sig de monegaskiska, traditionella danserna? Hon såg i alla fall genuint intresserad ut.

Prinsessan Gabriella bar en rödrandig kjol och röd rosett i håret

Det hade samlats närmare 1 000 personer, i alla generationer, för att äta och festa tillsammans i parken. Festen ordnas varje år för att göra ett festligt avslut på sommaren och välkomna hösten. Tidigare år har vi sett prins Jacques och prinsessan Gabriella i likadana kläder, nästan så det har varit svårt att skilja dem åt. Så här såg det ut förra året. Då hade Jacques och Gabriella likdana, randiga plagg istället för folkdräkt.

Annons
Jacques och Gabriella likdana, randiga plagg istället för folkdräkt.

Ja, nog har Monacos furstliga barn blivit stora alltid. Här nedan kan ni se ett bildspel från den härliga folkfesten i Monaco.

Se nya bilderna från picknicken:

Foto: IBL

Annons