Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lillprinsarnas glädje! Familjen äntligen återförenad

05 apr, 2023, 11:00 

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia återvänder till Sverige.

Annons
Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!Brand logo
Sofias urgulliga kärleksgest till Carl Philip – allt fångas på film!

Snart är det dags för påsklov. Högtiden brukar vara välkommen, inte minst för många skolbar som både får ledigt, leta påskägg och glädjas åt att de förmodligen är fyllda med härliga sötsaker.

Hela kungafamiljen brukar se till att ta långledigt under påskhelgen. Förra året befann sig prins Carl Philip, prinsessan Sofia och lillprinsarna Alexander, Gabriel och Julian med sina morföräldrar i Älvdalen.

Det blev en ljuvlig påskafton med hela familjen. Prinsparet delade med sig av en bild när de satt och höll om varandra i gassande sol, och en bild på familjen i skidbacken.

Sofias och Carl Philips resa till New York

Men det var påsken 2022. Nu väntar ett nytt firande, med nya påskägg och nya festligheter. Hur prinsparet väljer att fira årets högtid återstår att se, men det kommer garanterat ske tillsammans med lillprinsarna.

Annons

Tidigare i veckan lämnade Sofia och Carl Philip Villa Solbacken för ett tvådagarsuppdrag i New York, som handlade om frågor och forskning kring barn och dyslexi.

För Sofia var det så klart extra speciellt att återvända till the Big Apple. Det var ju här hon en gång i tiden jobbade, bodde och festade innan hon hittade den stora kärleken i Carl Philip.

Prins Carl Philip, prinsessan Beatrice och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia på plats i New York tillsammans med drottning Elizabeths barnbarn prinsessan Beatrice.

Lillprinsarnas saknad

Lillprinsarna fick dessvärre inte följa med på resan. I stället blev de kvar hemma i Sverige och trots att det bara var två dagar upplevdes det som lång tid utan föräldrarna.

Annons

När Sofia och Carl Philip nu återvänder till Sverige översköljs de säkert med efterlängtade kramar. Sen väntar ett lugnt påskfirande med hela familjen, långt bort från New Yorks eviga sirener.

Prinsessan Sofia med lillprinsarna
Lillprinsarna återförenas nu med Carl Philip och Sofia!

Foto: TT/Instagram

Annons