Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lindsey Lohan sägs ha en hemlig affär med kronprinsen av Saudiarabien

31 okt, 2019, 18:00 
AvEmma Sanderberg
Från filminspelningar och festande till att hjälpa flyktingar och umgås med kungligheter i Mellanöstern. Lindsey Lohan har bytt spår i livet och pekas nu ut som kronprins Mohammad bin Salmans flickvän.
Annons

Den amerikanska skådespelerskan Lindsey Lohans karriär pikade runt 2004, när hon spelade huvudrollen i succéfilmen Mean Girls. Men redan när hon var elva år gammal var hon med i filmen Föräldrafällan, som även den blev stor världen över.

Lindsey Lohan, 33, har skapat många rubriker genom åren som handlat om både festande, droger och fängelsestraff, men den senaste tiden har det varit tyst kring stjärnan. Den senaste filmen hon medverkade i till exempel släpptes 2013.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Lindsey Lohan
Lindsey Lohan under en gala i Frankrike 2017.

Men nyligen cirkulerade det överraskande uppgifter om Lindsey Lohan, skådespelerskan påstod ha en hemlig affär med Mohammad bin Salman, kronprinsen av Saudiarabien. Nu berättar Lindseys pappa, Michael Lohan, att ryktena inte riktigt stämmer, det är tydligen mer än en hemlig affär.

Annons

– Lindsey har många mäktiga vänner i Mellanöstern, hon är stor där. Lindsey jobbar med att hjälpa människor i området, framförallt flyktingar. Hennes förhållande till Mohammad bin Salman är en respektfull och platonisk vänskap, säger han.

Kronprinsen har hamnat i blåsväder flera gånger

Flera tidningar har rapporterat om att Lindsey och kronprinsen har kommit varandra nära och håller kontakten regelbundet. Lindsey ska enligt uppgifter fått flyga med Mohammad bin Salmans privatjet vart hon vill och fått ett eget kreditkort av honom.

Mohammad bin Salman
Mohammad bin Salman, kronprinsen av Saudiarabien.

Kronprinsen av Saudiarabien har hamnat i blåsväder ett flertal gånger, senast nu i början av oktober då en journalist som upprepade gånger kritiserat honom, plötsligt mördades. Kroppen har fortfarande inte hittats efter mordet och kronprinsen är misstänkt för att ha beställt mordet.

Page Six frågade Michael Lohan om han är orolig när Lindsey umgås med Mohammad bin Salman.

– Det finns inte bevis för något av det. Lindsey säger att han är en bra person. Hon känner sig trygg och har bra människor runt sig, hon vet hur hon skyddar sig själv, svarar han.

Foto: TT

Annons