Linnea Taube skriver äktenskapsförord med Noppes son

01 okt, 2019, 11:09 
Bröllopet i helgen var en härlig fest där kärleken stod i centrum – men nu kan Svensk Damtidning avslöja att miljardärsdottern Linnea har valt att skydda sin förmögenhet.
Annons

Ett storslaget bröllop med 200 gäster,  och en bröllopsfest som enligt gästerna var riktigt smashing. Helgens stora societetsbröllop var i en klass för sig, men som för alla andra brudpar finns det en vardag också.

Svensk Damtidning kan avslöja att Linnea Taube och Leonard Johansson har valt att skydda sina respektive tillgångar, precis som så många andra svenska par.

Linnea Taube med sin nyblivne man Leonard och svärmor Lee, änka efter Noppe Lewenhaupt.
Linnea Taube med sin nyblivne man Leonard och svärmor Lee, änka efter Noppe Lewenhaupt.

”Vi, Leonard Johansson och Linnea Taube, som ska gifta oss med varandra, avtalar härmed följande. All egendom som var och en av oss förvärvat före eller förvärvat under äktenskapet, liksom all avkastning av sådan egendom, ska vara förvärvarens enskilda egendom som den andre inte ska ha giftorätt i” står det i handlingen som lämnades in till Skatteverket under gårdagen.

Annons

Dotter till fastighetskungen Per Taube

Madeleine Pettersson och Linnea Taube i snygga jaktkläder med fina grisarna Purdey och Gibson.
Linnea Taube med väninnan Madeleine Pettersson och sina minigrisar Purdey och Gibson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Linnea Taube är dotter till kungaparets gode vän, fastighetsmiljardären Per Taube. Han är en av Sveriges fastighetskungar och äger bland annat Arlanda stad.

Linnea Taube med sin pappa, fastighetskungen Per Taube.
Linnea med pappa Per.

Foto: Patrik C Österberg/Mediabild.

Annons