Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lista! Här är kungligheterna som shoppade mest 2017

07 jan, 2018, 10:00 
AvMalin Ny
Vem av kungligheterna shoppade mest förra året? Vi har svaret!
Annons

De europeiska kungligheterna dök ständigt upp i vackra klänningar och utstyrslar på uppdrag världen över under förra året. Men vem av prinsessorna och drottningarna har egentligen shoppat dyrast och mest? Den frågan har bloggen UFO No More försökt svara på och gjort en sammanställning av vad elva kungligheter har haft på sig under året som har gått – och vad plaggen har kostat i butik.

Den kunglighet som toppar listan är drottning Rania som har lagt ned ungefär 2 630 000 kronor på kläder. I summan inräknas 153 plagg som hon har burit under året och som har gått att identifiera. På andra plats kommer hertiginnan Kate som spenderade cirka 1 275 000 kronor. Trea kom kronprinsessan Mary som lade ner drygt 904 000 kronor på sina plagg.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Victoria hamnade först på sjunde plats då hon enligt listan spenderat cirka 499 000 kronor på kläder. Prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine kom på åttonde respektive nionde plats.

Här nedan ser du hela listan!

Foto: Stella pictures Källa: UFO No More

Annons