Lista: Det är kungligheternas favoritmat!

Lista: Det är kungligheternas favoritmat!

Det är mycket gott på den här listan!

Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblick
1:19

Efter reklamen: Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblick

(1:19)

Slå på ljud

Trots att kungligheterna är just det, kungligheter, så har de en ganska så vanlig diet. Men det finns några som sticker ut lite extra!

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine.

Patrick Trägårdh/TT

Prinsessan Madeleine äter enbart vitt kött och kyckling ska vara en stor favorit. Till efterrätt älskar hon maränger och givetvis fanns det med i desserten på hennes och Chris bröllopsmiddag.

Kronprinsessan Victoria

Prinsessan Victoria

Kronprinsessan Victoria

Pontus Lundahl/TT

Victorias favoritmat är en vattendelare. Många gillar det, andra ogillar det starkt. Det är givetvis ärtsoppa som menas! Det var faktiskt med på menyn när Victoria och Daniel gifte sig.

Prins Carl Philip och Sofia

Sofia och Carl Philip

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

Claudio Bresciani/TT

Prins Carl Philip sägs älska både pizza och kinamat, medan Sofia är vegetarian. Hur de gör när de beställer hem mat vet vi inte, men sådant brukar alltid lösa sig!

Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth.

Jane Barlow

Drottning Elizabeth ska älska mango och karibisk mat. När det vankas frukost så är det alltid samma sak. En skål med flingor och en kopp English Breakfast tea. Dessutom dricker hon fyra drinkar – varje dag. Bland annat en torr Martini till middagen!

Meghan Markle

Meghan Markle

Meghan Markle.

James Whatling / MEGA

Meghan Markle är en notorisk vinälskare och dricker gärna rosé med sina vänner på varma dagar. Hon ska också ha en förkärlek för mandlar, avokadotoast och acai bowl. Inte bara det, hon gillar även pommes frites, grillat och mac and cheese. Men vem gör inte det?!

Källa: Prevention