Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Lite regn stoppar inte vår kronprinsessas kärleksglädje

18 jun, 2010, 17:42 
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-paraply

Nu har festligheterna i Stadshuset avklarats och kronprinsessan Victoria och hennes Daniel är nu på väg mot nästa begivenhet. middag på Skeppsholmen.

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling trotsade regnet utanför Stadshuset och klev ut under ett paraply med stora leenden. Det blivande brudparet ska nu ära middag tillsammans med runt 300 gäster i Eric Ericson-hallen, den före detta Skeppsholmskyrkan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria och Daniel vid presentbordet.
Victoria och Daniel vid presentbordet.

Presentbord

Annons

Regeringen med Fredrik och Filippa Reinfeldt står som värdar för kvällen, som de även gjort under mottagningen i Stadshuset. På menyn står en mix av hav och skog. Under besöket i Stadshuset fick kronprinsessparet också titta på en del av alla presenter som de fått av landets kommuner och landsting.

Gåvorna hade ställts upp på några bord och både Daniel och kronprinsessan såg oerhört lyckliga ut över alla presenter.

Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press/Patrik Österberg


Annons