Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Livet är äntligen lättare för Fergie

20 nov, 2014, 08:49 
Annons
Fergie-56

Fergie, 55 – hertiginnan av York – har äntligen lyckats vända livet rätt igen och ”mår toppbra”.

Elva kilo är bortbantade. Exsvärmor drottning Elizabeth är numera älskvärdheten själv och tycks ha valt att ”glömma” alla feltramp och fadäser som roat och oroat britterna genom åren.

Queen Elizabeth II Academy for Leadership in International Affairs launch, Chatham House, London, Britain - 18 Nov 2014

Och det då genom att låta henne hålla sitt 55-årsparty på Windsor slott, vilket förstås var stort.

Annons
Fergie-

Förhållandet till exmaken, prins Andrew, är också bättre än nånsin och de är särbor under samma tak. Somliga tro rentav att de gifter sig igen när prins Philip lämnat det jordiska. Prins Philip är ju inte hennes största fan precis.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fergie-45

Här ser vi Sarah Ferguson med en av hennes tidigare barnböcker som hon skrivit.

Annons

Sist, men inte minst, så är nya barnboken ”Fergie’s farm” klar. Och den här gången handlar det inte helikoptern Budgie som figurerat i flera av hennes böcker, utan om livet på landet.

– ”Fergie’s farm” har inspirerats av min barndom på Dummer Down Farm i Hampshire.

dummer-down-farm

För det var här, på den 480 hektar stora egendomen, som Fergie spenderade sina tidiga barnaår hos pappa, major Roland Ferguson, som hon valde att stanna hos när föräldrarna skildes, 1974. Mamma Susan flyttade till Argentina och gifte sig med polospelaren Hector Barrantes, medan Fergie fick en ny mamma i Susan Deptford som blev den nästa Mrs. Ferguson.

Annons
Fergie-7

Förhoppningsvis kommer intäkterna från boken att täcka lite av penningbristen som ändå återstår, det lär handlar om några miljoner. Kanske ett fall för tv:s ”Lyxfällan”, eller…?

Av Marianne Rolfstadius
Foto: Stella Pictures

 

 

 

 

Annons