Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Livet leker för Maria Teresa av Luxemburg

06 sep, 2014, 09:07 
Annons
felix-claire-dop-fb

I storhertigdömet Luxemburg är det idel leenden och numera tillbringar super-farmor Maria Teresa massor av tid på salongsgolvet med lilla prinsessan Amelia.

Minstingen i storhertigfamiljen är den bedårande lilla Amelia som i sommar har fått all uppmärksamhet av farmor. Det är ju väl känt att storhertiginnan älskar barn Hon har ju en hel kvintett själv! Alla fem är ju stora nu, därför är det så härligt att få barnbarn, har Maria Teresa sagt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Maria-Teresa

Medan prinsessan legat och jollrat på en filt på slottsparketten har Maria Teresa gullat, lekt och kelat med henne. Det var den 15 juni som den glada nyheten kom, att prins Felix och prinsessan Claire fått en dotter.

felix-claire-hovet

Dopet ägde rum bara en månad senare, den 12 juli i Chapel Saint-Ferréol-de Lorgues i Frankrike.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL, All over press

 

 

Annons