Livvakterna sätter stopp för Meghans ”divalater”

Meghan och prins Harry.

Hemma på Windsor drev hon personalen till vansinne. Så hur ska det gå med Meghans nya kinkiga livvakter?

 

Livet i Los Angeles är inte bara en dans på rosor. Särskilt inte när det kommer till Meghans och Harrys nya privata säkerhetsvakter. Det står klart efter att brittiska medier givit en inblick i parets tillvaro.

De nya livvakterna är nämligen ett bistert och väldigt nogräknat gäng, som håller stenhårt på gränserna och inte tolererar några divalater. Vilket uppges ha förutsättningar att funka med prins Harry, som ju är drillad i brittiska internatskolor och i armén.

Meghan och prins Harry

Medan Meghan har gjort sig känd för att be livvakterna om hjälp med lite allt möjligt, som att åka och hämta upp lunchmackorna. Vilket ska ha hänt medan paret bodde i Kanada.

Men i Beverly Hills – där är det stopp.

Så här säger ansedda brittiska säkerhetsexperten Will Geddes till  The Times:

– Jag har inte skyddat Harry, men jag har träffat honom. Han är en charmig kille, och som före detta militär kommer han förstås att acceptera att det finns vissa regler kring protokollet, och att det handlar om ömsesidig respekt.

– Men det man inte vill se är att Meghan ber sina killar att svänga förbi och hämta upp rismjölken på Whole Foods (en glassig och mycket ekologisk mataffär, vår anm). Men så länge hon håller på gränserna kommer det inte att vara några problem.

Meghan och Harry bor sedan i mars i filmmogulen Tyler Perrys mansion i bergen ovanför Beverly Hills. Och för bevakningen står alltså en privat säkerhetsföretag, detta sedan de brittiska myndigheterna helt backat ur och vägrat stå för livvaktsnotan.

Meghans och prins Harrys nya hus i Los Angeles.

Meghans och Harrys nya hus i L.A.

Och det är inte vilket företag som helst som fått prestigeuppdraget att skydda Meghan och Harry. Det uppges vara ett gäng livvakter handplockade av Gavin de Becker, 65, en veteran med hög svansföring som tidigare varit säkerhetschef i Vita Huset och som har stjärnor som Tom Hanks och Jeff Bezos bland kunderna.

Och notan? Ja den tippas ligga på minst 80 000 svenska kronor – om dagen.

Foto: TT.