Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lunch på slottet för kronprinsessan Victoria...

21 feb, 2012, 13:57 
Agneta Nisbeth
Annons

Vår egen fotograf Charles Hammarsten träffade kronprinsessan Victoria idag när hon och prins Daniel – tillsammans med kungaparet – mötte Finlands president Tarja Halonen på slottet.

Kronprinsessan Victoria har nu betat av sitt sista uppdrag som står på den kungliga kalendern, sedan är det dags för förlossning….

Annons

Det var som vanligt en glad kronprinsessa och hennes make prins Daniel som här ses hälsa på Finlands president Tarja Halonen och hennes make Pentti Arajärvi.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia tog emot och vår egen fotograf Charles Hammarsten fanns som vanligt på plats för att föreviga det hela. Det finns nu också en film från tillfället, se bara länken här nedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Annons