Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Luxemburgs storhertiginna på kryckor efter knäoperation

13 okt, 2014, 08:09 
Annons
Maria-Teresa-3

Storhertiginnan Maria Teresa hoppade in på kryckor när hon tog emot en delegation från Röda Korset.

Storhertiginnan Maria Teresa arbetar för första gången sedan hon gjorde en knäoperation. Det var i september som Maria Teresa genomgick ingreppet.

Gauck receives five heads of state

I flera veckor har hon vilat hemma på Château Berg för att återhämta sig. Hon missade mötet mellan statscheferna i de tyskspråkiga länderna i tyska Bad Doberan. Hennes make storhertig Henri åkte dit ensam.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
maria-teresa
Maria-Teresa-3

Men i veckan var hon på benen igen. I sprakande rosa blus och skor – och ett par kryckor hälsade storhertiginnan av Luxemburg kronprinsessan Sophie av Liechtenstein (i rött) välkommen till palatset.

Stor delegation

Kungligheterna var inte ensamma i den gyllene salongen, tvärtom hade en stor delegation med företrädare för de nationella föreningarna i Röda Korsets verksamhet kommit på besök.

Från många olika länder

Personerna representerade Andorra, Cypern, Island, Liechtenstein, Malta, Monaco, Montenegro och Republiken San Marino för att utbyta åsikter och idéer om olika nationella och internationella projekt.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Grand Ducal

Annons