Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lyckobeskedet till Meghan Markle – får inbjudan till stora familjefesten

20 apr, 2017, 18:00 
Agneta Nisbeth
Prins Harrys flickvän är välkommen till den kommande familjefesten!
Annons

Den 20 maj står hertiginnan av Cambridges syster Pippa Middleton brud. Nu är det klart att prins Harrys flickvän Meghan Markle är välkommen.

Det har länge spekulerats kring Meghans eventuella närvaro under bröllopet. Pippa och hennes fästman James Matthews har nämligen bjudit en en snäv krets vänner och bara de som är förlovade eller gifta får ta med sig sina respektive.

Nu får alltså Harry ta med sig sin flickvän, men det finns en hake. Enligt Daily Mail är Meghan bara bjuden till festen som ska hållas i Michael och Carole Middletons trädgård och inte till själva vigseln.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Anledningen sägs vara att Pippa inte vill ha paparazzis i buskarna utanför kyrkan. Nu kommer bröllopet ändå bli hårdbevakat. Prins George och prinsessan Charlotte ska nämligen ingå i brudnäbbet.

Foto: IBL.

Annons