Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Meghan bar lyxklänning värd över en halv miljon

29 dec, 2017, 09:30 
Agneta Nisbeth
Hur mycket får en klänning kosta?
Annons

På en av de ljuvliga förlovningsbilderna på prins Harry och Meghan Markle ser man hela den berömda klänningen i tyll och siden från det det brittiska märket Ralph & Russo.

Den vackra klänningen som väckt en del uppseende i Storbritannien kostar nämligen en hel del, runt 56 000 pund, det vill säga över 600 000 kronor. När Daily Mail frågar hovet om vem som köpt klänningen, eller om den kanske bara är lånad svarar de:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det är ett privat köp.

Vi kan också berätta att fotografen som tagit de omtalade bilderna heter Alexi Lubomirski och han säger själv att det varit en stor ära att få plåta det förälskade paret på Windsor.

– Det var ett privilegium att få dela deras lycka och kärlek till varandra. Jag kan inte låta bli att le av lycka varje gång jag tittar på bilderna som jag tagit, skriver han på Instagram.

Foto: Alexi Lubomirski/Hovet i Storbritannien

Annons