Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleines stora sorg under Victorias födelsedag - nu ändras allt

14 jul, 2023, 18:30 
Felicia Plåt
Prinsessan Madeleine
Victoriadagen är äntligen här, Foto: TT

Äntligen har Madeleine sin make vid sin sida igen.

Annons

Under de senaste dagarna har det varit väldigt många förväntansfulla besökare på Öland. Alla har väntat på en och samma sak. Nämligen den årliga Victoriadagen, som till allas förtjusning äntligen är här!

Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Hela Öland hurrade för Victoria

Under veckan har det varit fullt med aktiviteter runt om på hela Öland för att ladda upp inför dagens stora firande. Allt har lett upp till dagen med stort D och det har börjar riktigt bra.

Det började med hurrande och födelsedagssång för födelsedagsbarnet utanför Solliden med en publik full med glada gäster. Dagen har nu fortsatt bort mot Borgholm slott där den fartfyllda Victoriakonserten har tagit plats. Här får kungligheterna och gäster njuta av härlig musik.

Annons

I år är det bland annat Linnea Henriksson, Petter och tvillingarna Markus och Martinus som kommer bjuda på underhållningen. Det hela sänds av SVT i ledning av Yvette Hermundstad som är programledare för femte året i rad.

Victoria sitter varje år på första parkett och jämte sitter ofta hennes kära barn prinsessan Estelle, prins Oscar och såklart maken prins Daniel. De är även i sällskap av hela kungafamiljen. Kungen, drottningen, Carl Philip, Sofia, Madeleine och Chris. Men det var däremot längesedan de satt i denna konstellation under Victoriadagen.

Madeleines sorg är äntligen över

Madeleine har nämligen fått närvara vid sin storasysters stora dag på egen hand under flera år nu. Chris har inte varit på plats utan hemma i USA av olika skäl. Vi kan förstå att det har varit en sorg för Madeleine under de senaste åren, då hennes make inte har kunnat sitta vid henne sida under denna stora dagen.

Annons
Victoriakonserten
Synskonen med respektive under Victoriakonserten 2023.
Madeleine och Chris
Madeleine ser riktigt lycklig ut över att ha sin make med sig.

Men i år blev det ändring på det, och Madeleines sorg är äntligen över. I år sitter även Chris O´Neill på första parkett och kan njuta av det härliga showen. Och vi tror att hela familjen är glada över att ha med honom, speciellt Madeleine!

Annons