Madeleine avslöjar barnets kön och när det kommer

31 okt, 2013, 08:14 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
Madeleine-40

Det är prinsessan Madeleine själv som har registrerat sig på en kommersiell sajt inför sin “babyshower” och skriver där att hon väntar en flicka.

På en New York-registrerad sajt berättar nu prinsessan att de får en dotter med beräknat partum (förlossningsdatum) den 25 februari. Svensk Damtidning var först med att uppmärksamma nyheten, som nu har spridits över världen.

madeleine-omslag

“It´s a girl”- rutan är i kryssad av prinsessan. Förutom att avslöja könet på barnet listar prinsessan en lång rad babypresenter som en leksaksgiraff, rosa babylindor och barnvagnar.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madde-45

På önskelistan finns bland annat två Bugaboo-vagnar, en trendig vagntyp från Holland som är superpopulär även här hemma i Sverige.

Bild-23

Läs mer i veckans nummer av Svensk Damtidning

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures, Faksimil/Buy Buy Baby

 

 

Annons