Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine avslöjar: Så var hennes 40-årsfirande!

28 jun, 2022, 19:00 

Nu berättar Madeleine själv!

Annons
Första bilderna på Madeleine i Sverige • Oscars kungliga debut utomlands • Sanningen bakom Nicolas frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 24!Brand logo
Första bilderna på Madeleine i Sverige • Oscars kungliga debut utomlands • Sanningen bakom Nicolas frånvaro – 3 kungliga snackisar från vecka 24!

Sommaren är här, och som vanligt är den kantad av kunglig glans! Den 14:e juli fyller kronprinsessan Victoria år, vilket firas traditionsenligt på Solliden, på Öland.

Men Victoria är inte den enda prinsessan som fyller år på sommaren, vår Floridaprinsessa Madeleine fyllde 40 år den 10 juni! En milstolpe för vem som helst, och nu avslöjar Madeleine hur firandet såg ut.

Madeleines ord om födelsedagen

Det var den 14:e juni som Svensk Dam kunde avslöja att Madeleine med familj hade landat i Sverige. Chris O'Neill och prins Nicolas fick däremot ta ett senare plan och komma först ett par dagar senare, då Nicolas hade ont i öronen.

Snart var alla samlade, och kunde njuta av den svenska sommaren tillsammans! Men innan dess hade Madeleine fyllt 40, en födelsedag hon ofta firar hemma i Sverige – men inte i år.

När Nicolas gjorde kunglig debut i sitt hertigdöme, Ångermanland, var självklart mamma Madeleine och pappa Chris på plats. Då fick Madeleine frågan om hur hon firade den speciella dagen.

Annons

– Jag firade med vänner och familj. Det var härligt. Det känns bra att vara 40 faktiskt. Än så länge, sa hon och skrattade, rapporterar Expressen.

– Nej, men det var jättehärligt och jag firade med vänner och lite lagom. Det känns väldigt bra.

Prinsessan Madeleine, prins Nicolas och Chris O'Neill
Familjen passade på att åka linbana över de vackra trädtopparna!

"Vissa har ångest"

Det blev alltså ett firande med vännerna, och familjen i USA. Men Madeleine ska självklart firas här hemma också! Enligt vad Svensk dam erfar har drottning Silvia styrt upp ett riktigt kalas för sin dotter hemma i Sverige under sommaren. Det blir bland annat en festlig båttur, och en sväng på Gröna Lund. Läs alla detaljer här!

Tänk så härligt att få dubbla firanden, och att familjen också får vara med och fira Madeleine som de inte träffar allt för ofta. Att fylla 40 år verkar inte heller vara något som grämer prinsessan – tvärtom! Hon får frågan om hon befinner sig på en bra plats i livet, och det är härligt att höra prinsessans positiva svar.

– Det känns som det i alla fall. Vissa har ångest – men jag tycker att 40 känns rätt härligt. Så det känns bra, framför allt när man kan fylla 40 och ha sina nära och kära omkring sig, jag uppskattar det och jag uppskattar livet och känner tacksamhet, säger prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine
Bara dagar efter att hon landade i Sverige var Madeleine ute på jobb! Här bjöd hon in till prinsesskalas hemma på Kungliga Hovstallets gård, tillsammans med Min Stora Dag.

Foto: TT

Annons