Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Jenny Strömstedt påhoppad i Nyhetsmorgon "Du var en dålig mor"

13 sep, 2019, 10:45 
AvEmma Sanderberg
Madeleines öppenhjärtiga intervju har gett ringar på vattnet. Den diskuteras i tidningar och tv-studior landet runt och det som främst uppmärksammas är hennes beskrivning av mammalivet. I Nyhetsmorgon hettade det till rejält mellan hovexperten och Jenny Strömstedt när de pratade om ämnet.
Annons

I torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon hade Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist bjudit in hovexperten Claes-Johan Larsson för att diskutera Madeleines intervju i magasinet mama.

Madeleine berättar om graviditeten

I intervjun öppnade prinsessan Madeleine för första gången upp sig om familjelivet i Florida. Hon berättade hur helgerna ser ut med lördagsgodis och badande i poolen, men också rädslan att föda mitt under Carl Philips och Sofias bröllop. “Bara inte vattnet går”, tänkte Madeleine under den tv-sända vigseln.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

När Madeleine får frågan om det var en chock att bli förälder svarar hon att hon varit förskonad.

– Nu när jag tänker efter så var det nog inte det. Jag hade en enkel graviditet och även förlossning, så jag tror nog det hjälpte, att det faktiskt gick så enkelt och att jag inte hade en jättejobbig upplevelse. Första tiden gick bra, och jag har haft turen att mina barn varit enkla bebisar, de har sovit nätterna igenom sedan de var en eller två månader, säger hon till mama.

Annons

Jenny Strömstedt kommenterade intervjun

Och det var just detta uttalandet som fick det att hetta till i tv-studion.

– Det handlade om den första tiden, att de har haft en lätt småbarnstid därför att barnen sov hela nätter från en till två månaders ålder. Jag ifrågasätter inte hennes sanning på något sätt, men jag undrar hur vanligt det är, säger Jenny Strömstedt i programmet.

Hovexperten Claes-Johan Larsson.
Hovexperten Claes-Johan Larsson.

Då hoppar hovexperten Claes-Johan Larsson snabbt på programledaren Jenny Strömstedt om hennes eget föräldraskap.

– Om du utgår ifrån din egen situation så kan det ju vara det att du var en dålig mor, säger han till Jenny.

Jenny Strömstedt blev ställd och visste inte vad hon skulle svara och pustade ut.

– Där satt den! sa hon till slut och tillade: Välkommen tillbaka… inte, Claes-Johan Larsson, hovexpert.

Foto: TT

Annons