Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine bryter tystnaden – här är första orden

21 feb, 2023, 15:07 

Första gången i år som Madeleine uttalar sig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Herman Lindqvist svarar: Kommer Madeleine flytta hem igen?Brand logo
Herman Lindqvist svarar: Kommer Madeleine flytta hem igen?

Prinsessan Madeleine är sparsmakad med inlägg på Instagram. Till skillnad från sina syskon, kronprinsessan Victoria och prins Carl Philip, så går det ganska lång tid mellan hennes uppdateringar på bildtjänsten. Därför vet vi också betydligt mindre om hennes vardag.

Fram tills igår var det över två månader sedan Madeleine senast publicreade något på Instagram, då handlade det om Childhoodpriset som då gick till Andreas Carlsson, en fritidsledare från Sundsvall som uppmärksammades för sina insatser för barnen i samhället.

Därefter har det varit jul och ledigheter, men Madeleine som i vanliga fall lägger upp en bild från familjens julfirande skippade det den här gången. Istället blev det prinsessan Leonores 9-årsdag som uppmärksammades, närmare bestämt den 21 februari.

Den firades hemma i Florida och Madeleine delade traditionsenligt med sig av en bild på födelsedagsbarnet på sitt konto.

”9 år gammal idag! Ett stort grattis på födelsedagen till vår fina Leonore som strålar varje dag!” skrev Madeleine till bilden.

Annons