Madeleine förföljd av miljardär – tog sjuka bilder av henne i smyg!

Prinsessan Madeleine har det inte lätt just nu.

Prinsessan Madeleine har utsatts för ett fruktansvärt brott.En miljardär och dömd sexbrottsling har förföljt henne, uppges det i en ny bok.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 39?
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine finns omnämnd i en av höstens mest skandalomsusade böcker. Boken i fråga heter “Controversy: Sex, Lies and Dirty Money By The World’s Powerful Elite” och är en exposé över Jeffrey Epstein, en av världens mest ökända sexförbrytare.

Journalisten Ian Halperin, bokens författare, har valt att sätta Madeleines namn redan på omslaget.

– Jag har fått höra att Epstein träffade henne och hennes mamma på en välgörenhetstillställning och han blev besatt av henne, berättar Ian för Svensk Dam.

– När Madeleine bodde i New York sa han att prinsessan Madeleine var världens sexigaste kunglighet. Han var besatt av henne.

Prinsessan Madeleine förföljd av miljardär

Epstein påstås ha träffat prinsessan Madeleine på en tillställning.

Epstein påstås ha träffat prinsessan Madeleine på en tillställning.

Svensk Dam har varit i kontakt med hovet och berättat om Ians påståenden.

– Det är inget som hovet har anledning att kommentera, säger Margareta.

Men Ian har ännu mer att berätta. Han hävdar att Epstein inte nöjde sig med att beundra Madeleine på avstånd – utan tog sitt abnorma beteende ett steg längre..

– Jag har flera detaljer kring att Epstein ville ha henne när hon bodde i New York, han fick till och med sina anställda att förfölja henne i smyg och sa till människor omkring honom att han skulle “få henne”, säger Ian.

– Han hade till och med flera foton som togs på henne av hans folk, som arbetade “undercover”. Han älskade hennes fötter. Han hade dussintals bilder på hennes fötter.

Ians bok har redan blivit omskriven i flera stora internationella tidningar, däribland brittiska Daily Mail.

 

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine tas bort av kungen

Jeffrey Epstein tog sitt liv

Författaren Ian Halperin.

Jeffrey Epstein tog sitt liv hösten 2019 när han satt i en fängelsecell i väntan på rättegång. Han ska ha ofredat och sexuellt utnyttjat ett stort antal minderåriga och ägnade sig också åt traffickingverksamhet.

En kvinna vid namn Virginia Giuffre har tidigare trätt fram och berättat att Jeffrey Epstein utnyttjade henne som minderårig sexslav och förde henne till London. Där ska Jeffrey Epstein ha tvingat henne att ha sex med just prins Andrew – vilket prinsen själv förnekar.

Ian Halperins bok släpptes 24 september och går att köpa hos exempelvis Amazon. 

 

LÄS OCKSÅ: Madeleines beslut för barnen – syns inte