Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine fyller 30 i år - var ska hon fira födelsedagen?

02 jan, 2012, 08:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Under detta år är det mycket som händer i den svenska kungafamiljen – Kronprinsessan Victoria blir som bekant mamma för första gången. Men prinsessan Madeleine firar också sin 30-års dag.

Prinsessan Madeleine kommer säkert att slå på stort den 10 juni i år, för då fyller hon 30 år.

Var hon kommer att befinna sig på födelsedagen vet vi givetvis inte, men vare sig det blir i New York med sin Chris eller i Stockholm med familjen så kan vi gissa på att det blir en stor härlig fest.

Annons

Barndop

Då har ju också kronprinsessan Victoria och prins Daniels barn hunnit döpas och alla festligheter kring detta avklarats.

Förlovning?

Törs vi gissa på att prinsessan Madeleine hunnit förlova sig med pojkvännen Chris O’Neill tills dess? Eller blir det brodern Carl Philip och hans Sofia som hinner först?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures, All Over Press och Charles Hammarsten

Läs även:

Annons