Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine fyller snart 30 - var ska hon fira födelsedagen?

29 maj, 2012, 09:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Den 10 juni fyller Sveriges prinsessa Madeleine 30 år. Men var och hur hon ska fira sin födelsedag är ännu höljt i dunkel.

Prinsessan Madeleine fyller snart 30 år. Hon bor numera i USA, men var ska hon fira födelsedagen?

– Vi kan inte säga något om prinsessans 30-årsdag eftersom vi inte fått någon information om den. Om det blir något officiellt program så lägger vi ut informationen på hovets hemsida, säger hovets biträdande informationschef Annika Sönnerberg till Svensk Damtidning.

Annons

Firar var?

Så ni kan inte säga om hon kommer att fira i Sverige eller USA?

– Nej, vi har ingen information i nuläget.

Med sin familj

Klart är i alla fall att Madeleine ska vara med vid firandet av Min Stora dag den 4 juni samt att hon ska delta i nationaldagsfirandet på Skansen den 6 juni tillsammans med resten av kungafamiljen. Det är ju bara fyra dagar innan 30-årsdagen så sannolikheten är ganska stor att prinsessan firar sin födelsedag i Sverige tillsammans med sin familj, säkert också med pojkvännen Chris.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Helena Lindstam

Foto: Stella Pictures och IBL

Läs även:

Annons