Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine går sin egen väg! Bilderna visar unika beslutet

03 nov, 2023, 06:00 

Bilderna på prinsessan Madeleine visar att hon aldrig varit rädd för att ta ut svängarna!

Annons
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!Brand logo
Madeleines alla frisyrer & hårfärger genom åren!

Prinsessan Madeleine, 41, har alltid gått sin egen väg.

För 10 år sedan lämnade hon Stockholm för New York efter den brutna förlovningen med Jonas Bergström, 44, och har därefter valt att fortsätta bo utomlands.

Det var i just New York som prinsessan träffade sin nuvarande man Chris O'Neill, 49, som hon idag har tre barn med. Paret har tidigare bott i London, men lever sedan 2018 i soliga Florida.

Madeleine och Chris besöker endast Sverige vid viktiga höjdpunkter och högtider.

Så sticker prinsessan Madeleine ut från resten av kungafamiljen

Historikern och journalisten Herman Lindqvist har tidigare berättat i Svensk Dam Förklarar att det finns en anledning till att prinsessan valt att bosätta sig utomlands.

Annons

– Madeleine är egendomlig på det viset att man tycker att hon är väldigt vacker, välutbildad, väldigt photogénique och så. Men hon har aldrig trivts i det ljuset, i kameraljuset. Eller att bli intervjuad av journalister. Hon har aldrig trivts där och hon har alltid försökt att hålla sig i bakgrunden, försvinna helt eller resa någonstans. Så hon trivs inte i den rollen, menar han.

Prinsessan Madeleine har bott utomlands i över 10 år.

Madeleine har däremot inga problem med att stå rakryggad när det kommer till sammanhang som hon verkligen brinner för – som till exempels barns rättigheter.

Hon är sedan 2021 vice hedersordförande för Childhood och dök senast för några veckor sedan upp på Childhood-galan i New York, tillsammans med mamma Silvia.

Annons
Madeleine och drottningen strålade på Childhood-galan i New York.

Modeprinsessan Madeleine! Bilderna visar unika beslutet

Genom åren har det även blivit tydligt att Madeleine gillar att ta ut svängarna och visa sin personlighet genom sitt utseende!

Prinsessan har ett stort modeintresse vilket verkligen märks, då hon alltid är otroligt tjusigt klädd – både till vardags och vid glammiga tillställningar.

Madeleine har alltid varit en riktig modeprinsessa.

Något annat som gör att Madeleine sticker ut från resten av kungligheterna är att hon även gillar att ta ut svängarna med sitt vackra hår!

Annons
Madeleine har testat många olika looks!

Genom åren har vi sett prinsessan med massor av olika magiska hårfärger och frisyrer. Hon är verkligen ett praktexempel på att en skönhet klär i allt!

Drottning Silvia, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine i publiken på artistgalan på Borgholms IP, under Victoriadagen, det årliga evenemanget på Öland då kronprinsessan Victoria firas på sin födelsedag.
Madeleine har haft allt ifrån ljusblont hår till chokladbrunt!

Nu senast i somras visade hon sitt vackra svall under kungens jubileumsfirande.

Prinsessan Madeleine vid firandet när Stockholm stad arrangerar en jubileumskonsert på Norrbro under lördagen i samband med kung Carl XVI Gustafs 50-årsjubileum på tronen.
Madeleine har sådant fantastiskt hår!

Detta är stor skillnad från storasyster Victoria, som brukar hålla sig till hennes stilrena signaturknut. Faktum är att vi nästan aldrig ser kronprinsessan i utsläppt hår!

Victoria är alltid lika vacker!
Annons