Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine gör som Kim Kardashian – pekas ut i utländsk press

03 nov, 2023, 20:00 

Prinsessan Madeleine kopplas ihop med Hollywood-stjärnan Kim Kardashian. De har nämligen en sak som för dem samman.

Annons

Prinsessan Madeleine lever ett lyxigt liv borta bland palmerna i Florida. Med åren har också skillnaderna mellan Madeleine, och resten av familjen i Sverige blivit större.

Ja, Madeleine har minst sagt präglats av åren utomlands. Och nu dras det hela upp en växel – i utländsk press noterar man att hon tar efter Hollywood-stjärnan Kim Kardashian.

Haakon: Så sjuk är Mette-Marit • Hovet bekräftar – därför jobbar inte kungafamiljen • Madeleine skapar skriverier utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 44!Brand logo
Haakon: Så sjuk är Mette-Marit • Hovet bekräftar – därför jobbar inte kungafamiljen • Madeleine skapar skriverier utomlands – 3 kungliga snackisar från vecka 44!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills favorithögtid i USA

Trots att Madeleine bor tvärs över Atlanten, i ett land med en helt annan kultur, ser hon till att föra sitt svenska arv vidare till barnen. Till exempel så firar de ju både nationaldagen och påsk som vi gör hemma i Sverige i den rymliga 15-rummaren i Florida.

Annons

Men samtidigt är det självklart att det också tillkommer en hel del nya traditioner med åren, som är aningen främmande för familjen hemma i Sverige. Det är allt från Thanksgiving till att leta efter den perfekta höstpumpan ute på "pumpkin patch"!

Prinsessan Adrienne med en pumpa i handen
Förra året delade Madeleine bilder från när familjen valde ut sina pumpor.

Och med åren har Madeleine och Chris skaffat sig något av en favorithögtid – som bara osar amerikansk extravaganza!

Det är givetvis Halloween. En dag som också blivit stor i Sverige, men firandet här hemma går knappast att jämföra med den uppståndelse den skrämmande roliga dagen väcker i USA.

Annons

Prinsessan Madeleine kopplas ihop med Kim Kardashian

Det är nog ingen som missat Madeleine och Chris årliga tradition, att dela en bild på familjen i sina utklädnader. Varje år kring Halloween (förutom 2019) får vi se vad Madeleine, Chris och barnen klätt ut sig till. En bjussig och rolig tradition, som inte särskilt många kungligheter hakat på.

Såhär såg det ut i år:

Prinsessan Madeleine och familjen utklädda för Halloween
Skrämmande – och urgulligt – värre!

Och även om Madeleine och Chris är ensamma om detta i kungliga kretsar, är det en given tradition bland amerikanska Hollywood-stjärnor.

I en artikel i den schweiziska veckotidningen Schweizer Illustrierte listar man vilka världsstjärnor som visat upp sina kostymer på sociala medier, och där hittar vi bland annat Kim Kardashian och Paris Hilton. Och såklart: vår prinsessan Madeleine!

"Prinsessan Madeleine från Sverige bevisar bland annat att kungligheterna också firar den spöklika högtiden" skriver tidningen.

Foto: TT

Annons