Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleine har fått sällskap i New York...

07 maj, 2012, 09:14 
Agneta Nisbeth
Annons

Som framgår av bilderna här ovan ser det ut som prinsessan Madeleine har fått fint främmande i New York…

Annons

Prinsessan Madeleine sågs häromdagen springa runt på New Yorks gator med sin bror, prins Carl Philip som uppenbarligen tagit sig över till USA för att vara tillsammans med sin syster. Med under joggingturen var också den älskade hunden Zorro. Onekligen ett kul sätt att hålla formen och rasta hunden på samma gång.

Ute alla tre

Vid ett annat tillfälle – i söndags – sågs även prinsessan ute med sin pojkvän tillika sambo Chris O’Neill samt prins Carl Philip, de var då inte ute för att jogga utan såg mer ut som de var på väg till en trevlig lunch.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons

I den kungliga kalendern på hovets hemsida kan vi läsa att prinsessan Madeleine kommer hem till Min Stora Middag den 4 juni i Stockholm samt under nationaldagsfirandet den 6 juni, både på Skansen och på Kungliga Slottet.

Innan dess, den 8-9 maj kommer istället drottning Silvia över till USA för att delta i World Childhood Foundations galamiddag samt symposium “Return on Concern – Investing in Children” i New York, tillsammans med prinsessan Madeleine. Senare väntar dop…

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons