Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine har fattat trist beslut – alla tecken på att något skulle ske

09 jun, 2024, 17:00 
Det blev inget firande från prinsessan Madeleine.
Annons

Nu kan man tänka sig att det är fullt hus borta i soliga Miami. Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och barnen håller ju packa ihop ett helt liv i USA, för att börja på ny kula i Stockholm.

Mitt i allt inträffade en stor dag i Madeleines och Chris liv – men vi fick inte ta del av det.

Nya glädjebeskedet! Då flyttar Madeleine, Chris & barnen till SverigeBrand logo
Nya glädjebeskedet! Då flyttar Madeleine, Chris & barnen till Sverige

Prinsessan Madeleines speciella dag med Chris O'Neill

Under lördagen firade nämligen Madeleine och Chris 11-årig bröllopsdag borta i staterna. Ja, det har faktiskt gått över ett decennium sedan den där soliga lördagen när paret sa "ja" till varandra.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill efter vigseln
Ett lyckligt nygift par – och kärleken spirar 11 år senare.BERTIL ENEVÅG ERICSON / TT

Hur de firade dagen förblir deras lilla hemlighet, men då Chris är en riktig gentleman som gärna överöser Madeleine med kärlek stod säkert en riktigt trevlig kväll på schemat. Det finns ju massvis av trendiga restauranger där de bor i Florida, så kanske blev det ett besök till någon av dem.

Kanske passade Chris på att spela sin hyllade kärleks-lista också. Inför bröllopet för 11 år sedan läckte nämligen hans Spotify-lista med kärlekslåtar ut, som hade namnet "Wedding". Där fanns låtar som Je t’aime moi non plus med Serge Gainsbourg och I Belong To You med Lenny Kravitz – givna succéer.

Annons

Prinsessan Madeleines trista beslut i USA

Förra året uppmärksammade Madeleine bröllopsdagen stort. Hon delade tidigare osedda bilder från bröllopsdagen – inklusive den fartfyllda festen på Drottningholm!

Dessutom är ju Madeleine oerhört generös med sina personliga inlägg på Instagram. Hon delar foton från vardagen i USA, berättar om olika jobb hon gjort, och härliga familjebilder.

Därför fanns det ju mycket som pekade på att det skulle dyka upp ett inlägg i flödet även i år, för att uppmärksamma bröllopsdagen. Men så blev det inte – tråkigt nog.

Chris föredrar ju att hålla sig lite i bakgrunden, så det hela är ju inte så konstigt ändå. Men visst hade det varit härligt om det skett!

Foto: TT

Annons