Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleine har landat i Sverige – dök upp med Chris efter 134 dagar

21 dec, 2022, 15:40 
Indra Nordemar

Madeleine och Chris är äntligen hemma i Sverige igen!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!Brand logo
20 underbara julbilder på kungafamiljen vi aldrig glömmer!

Senast de var på svensk mark var i somras, men nu kan Svensk damtidning avslöja att prinsessan Madeleine och Chris O´Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne är tillbaka i Sverige!

Madeleine och familjen har tagit sig över atlanten för att fira jul med drottning Silvia och kungen, vilket de för i princip varje år – om inte en pandemi sveper över världen och hindrar dem.

Madeleine och Chris återförenade med kungen och Silvia

Det blir minst sagt ett kärt återseende för vår kungafamilj. Nu har det ju gått ett halvår sedan Silvia fick träffa sin dotter, och sina barnbarn! Dessutom fyller drottningen 79 år på fredag, och vi misstänker att det lär blir en hel del familjemys på den stora dagen.

Chris är som bekant inte den som gärna visar upp sig. Som hovets informationschef Margareta Thorgren tidigare uttryckt det till Expressen:

– Chris är gift med prinsessan Madeleine, men i övrigt vill han vara så privat som möjligt. Han önskar i den bemärkelsen inte vara en officiell person.

Men vi hoppas att vi får se prinsessfamiljen i juletider denna gång, i vilket fall som helst – så härligt att vår kära kungafamilj äntligen är samlade igen!

Foto: TT

Annons