Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine har sparat fina minnet under fyra år – avslöjar själv nyheten

27 mar, 2018, 14:00 
Margareta
Madeleine har sparat fina minnet under fyra år
Prinsessan Madeleine verkar uppskatta att spara olika ting för att ha kvar som minnen. Det avslöjar hon själv genom sin fina instagrambild från prinsessan Leonores dop.
Annons

Precis som vi har berättat tidigare här kommer prinsessan Adrienne att döpas på samma datum som prinsessan Leonore, men fyra år senare. Dessutom är det prinsessan Madeleines och Chris O’Neills bröllopsdag.

Nu tar prinsessan Madeleine själv upp samma sak på sin instagramsida, och avslöjar i och med bilden en annan sak.

På instagram delar hon med sig av programhäftet som trycktes upp till prinsessan Leonores dop. Bevisligen har prinsessan Madeleine tagit hem och sparat dopprogrammet, och dessutom lämnat det i lägenheten i Hovstallet, eftersom hon nu lätt kunde ta en bild på programmet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

https://www.instagram.com/p/Bg0g9Y2lw03/?taken-by=princess_madeleine_of_sweden

Programmet från prinsessan Leonores dop har Madeleine lagt på en vit marmorbänk för att fotografera av. Och vi vet ju sendan tidigare att paret har inrett sin lägenhet med marmor. Kanske är bilden tagen hemma i hovstallet där prinsessfamiljen nu andas ut efter förlossningen.

Foto Stella pictures

Annons