Madeleine har träffat expresident Bush med maka i Texas

03 apr, 2012, 14:47 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine har besökt Texas och som ni ser på bilden här ovan träffade hon Laura och George W Bush.

På hovets hemsida har man nu lagt ut bilder på prinsessan Madeleine tillsammans med Laura och George W Bush som togs under under besöket på Women’s Initiative. Prinsessan Madeleine var enligt hovets hemsida i Texas mellan den 28 mars till den 30 mars och besökte där ett flertal organisationer som på olika sätt arbetar för barns rättigheter i Dallas och i Austin.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Recept.se Nyhetsbrev

Hovet skriver själv:

– En av organisationerna som Prinsessan besökte var Women’s Initiative som startades av Laura Bush. Med på det mötet var också USAs tidigare president George W Bush. Women’s Initiative är en organisation som verkar för barns och kvinnors rättigheter genom att ge tillgång till utbildning och hälsovård.

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil hovets hemsida/Childhood

Läs även:

Annons