Madeleine - hetaste singelprinsessan i New York

prinsessanmadeleine

Sofi Fahrman.

Väninnan Sofi Fahrman.

Nu har prinsessan Madeleines nya liv som singelsessa börjat – på allvar.

Och tillvaron i New York körde igång storstilat.

Under en av sina första dagar i “The Big Apple” hann hon med både en träff med Victoria Silvstedt, ett möte med Paris Hiltons ex Stavros Niarchos och en lunch med Sofi Fahrman.

I måndags begav sig prinsessan Madeleine raka vägen från Childhood-arbetet i Sydafrika till New York och Manhattan. Det är som bekant här, i favoritstaden “The Big Apple” som den svenska prinsessan kommer att tillbringa sin höst. På schemat står arbete för mamma Silvias hjälporganisation Childhood. Men efter en snabb titt i kungafamiljens kalender verkar det som om prinsessan får en riktig mjukstart. Det enda som verkar inplanerat är närvaro vid 9th Swedish-American Executive Women’s Conference “Women leaders in the 21st Century”, torsdagen den 7 oktober.

Stavros Niarchos har tidigare varit tillsammans Paris Hilton.

Stavros Niarchos har tidigare varit tillsammans Paris Hilton.

Träffade Paris Hiltons ex

Men prinsessan kommer knappat att behöva ha långtråkigt. I New York finns det alltid något att göra, dessutom har hon ju flera vänner i staden – Lovisa De Geer och Sofi Fahrman till exempel. Och redan dagen efter ankomsten till NY kickade prinsessan igång sitt nya spännande liv som Europas heta singelprinsessa. Under sin späckade tisdag hann hon med både en träff med Victoria Silvstedt, ett möte med Paris Hiltons ex Stavros Niarchos och en lunch med Sofi Fahrman.

Prinsessan Madeleine träffade även Victoria Silvstedt.

Prinsessan Madeleine träffade även Victoria Silvstedt.

Syntes småprata

I dag rapporterar Expressen om prinsessans möte med den reslige Stavros Niarchos. Stavros, som kommer från en rik grekisk redarfamilj, syntes småprata med prinsessan på den trivsamma restaurangen Bilbouquet.

– Det märktes att de känner varandra, berättar Lawrence Schwartzwald, en frilansfotograf som fångade dem på bild, för tidningen Expressen.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Läs även:
Madde i New York Post »
Prinsessan Madeleine tillbaka i New York »
Prins Daniel och prinsessan Madeleine – kandidater till riksdagen »

Prinsessan Madeleine gör som storasyster Victoria »

Prinsessan Madeleine har börjat sitt jobb i Sydafrika »
Prinsessan Madeleine uppfyllde svårt sjuka Enas högsta önskan »
Prinsessan Madeleines härliga revansch… »