Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Madeleine - hetaste singelprinsessan i New York

09 sep, 2010, 15:05 
Agneta Nisbeth
Annons
prinsessanmadeleine

Sofi Fahrman.
Väninnan Sofi Fahrman.

Nu har prinsessan Madeleines nya liv som singelsessa börjat – på allvar.

Annons

Och tillvaron i New York körde igång storstilat.

Under en av sina första dagar i “The Big Apple” hann hon med både en träff med Victoria Silvstedt, ett möte med Paris Hiltons ex Stavros Niarchos och en lunch med Sofi Fahrman.

I måndags begav sig prinsessan Madeleine raka vägen från Childhood-arbetet i Sydafrika till New York och Manhattan. Det är som bekant här, i favoritstaden “The Big Apple” som den svenska prinsessan kommer att tillbringa sin höst. På schemat står arbete för mamma Silvias hjälporganisation Childhood. Men efter en snabb titt i kungafamiljens kalender verkar det som om prinsessan får en riktig mjukstart. Det enda som verkar inplanerat är närvaro vid 9th Swedish-American Executive Women’s Conference “Women leaders in the 21st Century”, torsdagen den 7 oktober.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Stavros Niarchos har tidigare varit tillsammans Paris Hilton.
Stavros Niarchos har tidigare varit tillsammans Paris Hilton.

Träffade Paris Hiltons ex

Annons

Men prinsessan kommer knappat att behöva ha långtråkigt. I New York finns det alltid något att göra, dessutom har hon ju flera vänner i staden – Lovisa De Geer och Sofi Fahrman till exempel. Och redan dagen efter ankomsten till NY kickade prinsessan igång sitt nya spännande liv som Europas heta singelprinsessa. Under sin späckade tisdag hann hon med både en träff med Victoria Silvstedt, ett möte med Paris Hiltons ex Stavros Niarchos och en lunch med Sofi Fahrman.

Prinsessan Madeleine träffade även Victoria Silvstedt.
Prinsessan Madeleine träffade även Victoria Silvstedt.

Syntes småprata

Annons

I dag rapporterar Expressen om prinsessans möte med den reslige Stavros Niarchos. Stavros, som kommer från en rik grekisk redarfamilj, syntes småprata med prinsessan på den trivsamma restaurangen Bilbouquet.

– Det märktes att de känner varandra, berättar Lawrence Schwartzwald, en frilansfotograf som fångade dem på bild, för tidningen Expressen.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons