Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine i cerise på middag i Stockholm

05 jun, 2012, 08:16 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine är tillbaka i Stockholm. Hon deltog under måndagskvällen i en välgörenhetsmiddag för stiftelsen Min stora dag.

På måndagskvällen deltog prinsessan i en välgörenhetsmiddag för Min stora dag som hölls på Münchenbryggeriet på Söder Mälarstrand. Prinsessan Madeleine är beskyddare för stiftelsen som arbetar med att uppfylla svårt sjuka barns önskedrömmar.

Annons

Knäkort klänning

Kvällens välgörenhetsmiddag gick under namnet Min stora middag. Med ett bländande leende, cerise knäkort klänning och mörka korkskruvar i håret gjorde prinsessan Madeleine entré.

I midjan hade hon ett svart bälte och bar på en matchande clutch-väska. Claire Rosvall, som är kvinnan bakom stiftelsen pendlar mellan Frankrike och Sverige. Hon hälsade välkommen i solig aprikos klänning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons