Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine i tårar – efter Chris ofattbara kärleksgest

24 mar, 2024, 20:00 
Chris O'Neills fina kärleksgest fick prinsessan Madeleine att gråta.
Annons
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!Brand logo
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!

Kronprinsessparet och prinsparet har inga problem med att visa sin uppskattning offentligt. De kan hålla hand, lägga en försiktig klapp på ryggen eller luta huvudet mot axeln.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är däremot inte lika kända för att visa sina ömhetsgester öppet. Trots att de varit tillsammans i 14 år så är kärleksögonblicken hyfsat lätträknade.

Självklart finns det undantag och eftersom det inte tillhör vanligheterna att de visar sin kärlek offentligt, så blir det lite extra starkt och rörande när det väl sker.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gillar att hålla sig utanför det kungliga rampljuset.Pontus Höök / TT

Madeleine i tårar

Som på bröllopet 2013. Då var Chris i romantisk högform. När biskop emeritus Lars-Göran Lönnermark läste upp bröllopslöftena, kunde man se hur Madeleine var både rörd och tagen av stundens kärleksfulla allvar.

Chris var inkännande, hade känslorna med sig, och uppfattade sin blivande hustrus känslokamp. Omsorgsfullt tog han tag om hennes hand, skakade den lite lätt och gav henne ett leende för att visa att han fanns där.

På bilder kunde man se hur Madeleines ögon tårades när biskopen deklarerade att hon och Chris kunde titulera sig hustru och make – ett historiskt ögonblick som ingen glömmer.

Annons

Madeleines ord om Chris

Chris är en man som inte gillar att synas i det kungliga rampljuset. När han väl gör det gillar han att hålla en låg profil, men det betyder inte att han alltid finns där för sin hustru.

Och frågar man Madeleine själv är Chris en riktig charmkille. Det berättade hon när hon gästade Skavlan 2015 och fick frågor om sin älskade make.

– Absolut humorn. Charmen, utseendet. Chris är en mycket omtänksam människa, och väldigt, väldigt generös. Han är en gentleman, på riktigt. Han får mig att känna mig trygg. Vi är ett bra team. Vi gillar samma sak och det är lätt.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Ibland visar Chris O'Neill sin charmiga sida. Som här, när han lägger en varsam hand på Madeleines rygg.Jonas Ekströmer/TT

Foto: TT/X

Annons