Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine: Jag kämpar med offentligheten

09 dec, 2015, 16:25 
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-svt

Det är ju kronprinsessan Victoria som stått i frontlinjen när hon besöker officiella event, intervjuer och andra kungliga uppdrag. Lillasyster Madeleine har däremot aktivt valt en mer undanskymd roll och prinsessan berättar nu öppenhjärtigt om sin roll i offentlighetens ljus. Madeleine och maken Chris O’Neill bodde tidigare i New York men nu har hon och familjen flyttat till London. Känslan av att vilja dra sig undan har följt prinsessan Madeleine ända från ung ålder.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Mina föräldrar fick alltid huvudvärk när vi skulle ta familjefoton och sånt, för jag sprang alltid iväg och gömde mig. De var alltid tvungna att dra mig dit och jag bara skrek. Jag ville aldrig vara en del av det, säger prinsessan i säsongsavslutningen av Skavlan.

Den ständiga uppmärksamheten är heller inget som prinsessan Madeleine har förlikat sig med under årens lopp. Påpassandet av människor, fotografer och jounalister är inget som gjort henne mer van vid situationen.

– Jag är verkligen inte det. Jag tror att jag är ganska blyg och jag gillar inte att vara i händelsernas centrum. Men som officiellt person så vet jag att jag måste hantera det här. Jag kämpar med det. Jag jobbar på det. Jag är ju här i dag, säger hon i Skavlan och möts av applåder.

skavlan-madeleine-svt

– Jag är verkligen inte bekväm inför folk, säger prinsessan i fredagens avsnitt.

Annons

Ni kan själva se henne tala på SVT:

Foto: SVT

Se filmen när de önskar oss en god jul här:

 

Annons