Madeleine jublar – prinsessans glädje i Florida!

Madeleine jublar – prinsessans glädje i Florida!

Prinsessan Madeleine vid prins Julians dop i Drottningholms slottskyrka.Stockholm 2021-08-14Foto: Karin Törnblom / TT / kod 2377

Karin Törnblom/TT

Prinsessan Madeleine har återgått till vardagen i Florida och lyckan kunde inte vara större!

3 kungliga snackisar vecka 4!
0:48

Efter reklamen: 3 kungliga snackisar vecka 4!

(0:48)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne kom till Sverige i mitten av december förra året och fick äntligen uppleva en svensk jul efter att ha tvingats stå över en resa till Sverige på grund av pandemin.

Det var en stor glädje för dem att återförenas med kungafamiljen efter ett halvår isär.

Under vistelsen visade prinsessfamiljen upp sig på slottet – vilket var uppskattat av hela svenska folket som inte ofta får en glimt av familjen som är bosatta i soliga Miami.

Madeleine fick prestigeuppgiften att rivstarta den kungliga julen genom att ta emot slottets julgranar – en tradition som hängt med ända sedan Hagasessornas tid.

Även Chris och barnen var på plats för att ta emot de praktfulla granarna – och precis som vanligt fick alla de kungliga barnbarnen varsin egen minigran att pryda sina rum med, och Leonore, Nicolas och Adrienne var minst sagt exalterade.

Helgfirandet fortsatte sedan med en stor fest för drottningen som fyllde 79 år och därefter såklart ett härligt nyår.

Sedan byttes glädjen mot nervositet, när både kungaparet och kronprinsessparet testade positivt för covid-19. Det krävs negativa test för att få komma in i USA, men de lyckades klara sig undan smittan och kunde återvända hem.

Förra veckan fick vi den första glimten efter att Madeleine lämnade Stockholm och kungafamiljen i början på januari.

Vardagen har rullat igång igen i villan i Miami: Barnen har börjat i sina skolor och prinsessan Madeleine är tillbaka på jobbet hos Childhood, där hon precis har steppat upp rejält efter mammaledigheten och blivit befordrad till vice hedersordförande.

LÄS MER: Skrällen: Här är prinsessan Madeleines nya jobb!

Hon är helt enkelt den nya kronprinsessan i drottningens hyllade barnrättsorganisation. En position som öppnar alla dörrar. Lyckan fullkomligt strålar i Maldeienes ansikte på bilden och glädjen över att vara tillbaka till vardagen efter att ha samlat energi några veckor med familjen måste vara enorm!