Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine kommer till tacksägelsegudstjänsten i Stockholm

14 maj, 2012, 15:28 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

I morgon tisdag kommer prinsessan Madeleine att närvara under tacksägelsegudstjänsten i Slottskyrkan – till minne av Carl Johan Bernadotte.

Idag var det som bekant en begravningsgudstjänst för Greve Carl Johan Bernadotte af Wisborg i Båstad. Kistan kommer sedan att föras till Kungliga slottet i Stockholm och i morgon tisdag – klockan 12 – hålls en tacksägelsegudstjänst i Slottskyrkan för kungafamiljen och den närmaste familjen.

Annons

Procession till Haga

Därefter kommer en procession att färdas till Haga begravningsplats där gravsättning sker. Efter gravsättningen kommer kungaparet att ge en lunch för särskilt inbjudna på Kungliga slottet.

På hovets hemsidas Kungliga Kalender kan vi också läsa att denna gång kommer även prinsessan Madeleine att deltaga, tillsammans med resten av familjen, det vill säga kungaparet, kronprinsessan Victoria och prins Daniel samt prins Carl Philip.

Bilderna på kronprinsessparet och kungaparet är tagna tidigare under dagen, bilden på prinsessan Madeleine är tagen vid ett tidigare tillfälle.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer om begravningen på hovets hemsida.

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och Charles Hammarsten

Läs även:

Annons