Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Madeleine lever ett helt annat liv i USA

06 dec, 2019, 19:00 
AvMalin Ny
Prinsessan Madeleine har gått helt in i den amerikanska livsstilen vilket syns i både inredningsstil och beteende.
Annons
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’NeillBrand logo
Det här är prinsessan Madeleine och Chris O’Neill

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har skapat en vardag som de stormtrivs med i Miami, USA. Prinsessfamiljen lever i stort sett som en vanlig småbarnsfamilj, med förskola för barnen och roliga aktiviteter på kvällar och helger och har rotat sig rejält och skapat ett nytt nätverk på plats.

Man märker också att prinsessan verkligen har tagit seden dit hon kommit, för ända sedan flytten gick till Florida förra sommaren har hon anammat en amerikansk livsstil fullt ut. Det syns bland annat på inredningsstilen som hon och Chris har i det hus de har hyrt in sig i, i en så kallad “gated community”, vilket innebär att vakter ser till att inga obehöriga släpps in innanför grindarna.

Lyxhuset är ute till försäljning och av mäklarbilderna att döma gillar prinsessan leopardmönstrade fåtöljer och pråliga speglar i guld. Färgglada kuddar och lyxiga filtar syns överallt, och badrummet har också en mjuk ottoman som är placerad mitt på golvet. Leonores rum går också i tydligt rosa, medan Nicolas är dekorerat med bilar och blåa detaljer, och även Adriennes rum är inrett i rosa.

Annons

Blivit en “soccer mom”

Ett annat tecken på att prinsessan har blivit amerikaniserad är att hon tidigare i höstas beskrev sig själv som en typisk “soccer mom”, att hon helt enkelt har blivit en klassisk amerikansk fotbollsmamma som kör barnen till och från aktiviteterna, och som står på fotbollsmatcherna och hejar på.

– Det är ett fulltidsjobb att bara vara en närvarande förälder i skolan där! Inte konstigt att det blivit ett sånt där uttryck, ”soccer mom”, för det är verkligen så, som prinsessan själv uttryckte det Madeleine i en intervju med Mama tidigare i höstas.

– Jag tycker redan det har börjat med alla barnens olika aktiviteter, det enda man gör är att köra fram och tillbaka på olika aktiviteter. Leonore har balett och fotboll, tennis… Nicolas har också fotboll och ”sports” där man får testa på allt ifrån baseball till basket, han tycker det är jättekul.

När Svensk Dam träffade henne på plats i Florida möttes vi också av en glad och spontan prinsessa och det märktes att hon verkligen trivs i sin nya hemstad – och sin nya, amerikanska livsstil.

Foto: TT

Annons