Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine lyxchockar med klänning värd över tiotusen – på Victorias födelsedag

14 jul, 2023, 18:00 

Prinsessan Madeleine vet verkligen hur man klär sig!

Annons

Nu är firandet av kronprinsessan Victoria i full gång på Öland, och Svensk Damtidning rapporterar givetvis på plats om alla snackisar och detaljer från kvällen.

Strax innan 18 anlände kungafamiljen till Borgholms slottsruin för Victoriakonserten, som sänds på SVT först klockan 21.00.

Och då fick vi äntligen se Madeleine för första gången – som lyxchockade!

Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaronBrand logo
Chris O'Neills comeback med Madeleine – efter frånvaron

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills comeback

Ja, att Florida-prinsessan Madeleine vet hur man klär sig med stil är ingen hemlighet. Att hon också gärna graviterar mot det lite mer exklusiva vet vi också – det har vi sett prov på många gånger förut.

Annons

Nu har hon gjort det igen, visat att hon är en av de mest moderiktiga kungligheterna vi har!

Utanför slottsruinen mötte hon pressen ihop med Chris O'Neill i en makalös vadlång klänning. Den är luftig med ett blommigt mönster, med ballongärmar och volanger. På fötterna bar hon ett par skogsgröna klackskor som passade utmärkt med den naturnära färgpaletten hon bar kvällen till ära.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessparet strålade av lycka!

Prislappen på prinsessan Madeleines kläder under Victoriadagen 2023

Och det är givetvis ingen gammal trasa hon dök upp i, efter att inte ha fångats på bild i Sverige på hela 38 dagar. Klänningen kommer från märket Alexis, och vill du klä dig som Madeleine i sommar får du vara beredd att punga upp 15 138 kronor.

Annons

Vill du dessutom sno stilen från topp till tå, finns givetvis skorna till salu. Enligt modesajten UFO No more kommer de nya skorna från Alexandre Birman, och är av den älskade modellen Clarita Block 60.

Just den färg Madeleine bär finns inte tillgänglig till salu, men i en annan färg går skon loss för dryga 8 800 kronor – inte fy skam!

Bara med skor och klänning har Madeleine alltså på sig en outfit till ett värde av 23 000 kronor, och då är inte ens hennes accessoarer inräknade!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Foto: TT

Annons