Madeleine och Carl Philip – bland världens vackraste

Madeleine och Carl Philip - bland världens vackraste
Annons

ste_carl-philip-madeleine-2

Kungligheterna tävlar mot Hollywood-kändisarna – i skönhet.

Hemsidan hellomagazine.com, som dagligen rapporterar om kändisar och kungligheter, har just nu en omröstning i stil och elegans. Och diagrammen visar att de som har röstat har placerat de svenska kungabarnen högt på skönhetsbarometern. I kategorin ”Most attractive woman” ligger prinsessan Madeleine i överlägsen ledning över stjärnor som Britney Spears och Jennifer Lawrence. Hela 41 % anser att den svenska prinsessans skönhet lyser starkare än de allra glammigaste Hollywood-stjärnorna.

Annons

carl-philip-hello

I den manliga kategorin: ”Most attractive man” ligger prins Carl Philip näst högst upp på 17,76 % efter den brittiska skådespelaren Tom Hiddleton. Prins Harry finns även han med på listan med en röst andel på 9,84 %.

madeleine-hello

Den tredje kategorin ”Most elegant woman” har prinsessan Mary i topp med hela 64,48 % av rösterna. Hon ligger därmed före både prinsessan Kate och drottning Maxima. Att vår danska prinsessa toppar en lista i skönhet och stil är inte första gången. Tidlös elegans och klassiska linjer verkar gå hem – om man ska tro diagrammet.

Av Ellen Myrgård
Foto: IBL/Charles Hammarsten

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

32 kommentarer till “Madeleine och Carl Philip – bland världens vackraste”

 1. Lisa Lusth skriver: 14 december, 2013

  Tycker inte att skönhet är någon av människors viktigaste egenskaper, men visst är det trevligt att våra två tjusiga kungligheter är uppskattade ute i världen. Ingen kan förneka att det på sitt sätt sätter Sverige på kartan på ett positivt sätt.


 2. Bettina skriver: 14 december, 2013

  Er der kun 8 at vælge imellem i hver kategori ?
  På hellomagazin.com vil Mary næsten altid være en sikker vinder. Hun får alle stemmer fra Australien og er den eneste, der udover Kate har egen rubrik på websiten. Hjælp plejer hun også at få fra BB, der lægger en tråd ud, det er ikke så ofte jeg kigger ind der, men ved en tidligere afstemning, skrev man stem på Mary og hjælp hende med at vinde over Kate. Mary vandt også over både Madeleine og Victoria ved en lignende omrystning om mest elegant ved M og Cs bryllup.
  Og Marie over Madeleine i hendes flotte Ellie Saab, dagen før brylluppet… og Maries var åh, så kedelig.
  Men eftersom det er en stor international website, er det forbavsende få tusinde som stemmer. Hvor mange har stemt denne gang ?


 3. Marguerithe skriver: 14 december, 2013

  Carl Philip är den i särklass snyggaste prinsen nu. Samma utstrålning som sin mamma.
  Han borde raka av sitt skägg som han haft en tid.


 4. nina skriver: 14 december, 2013

  Skönhet sitter i betraktarens ögon!!


 5. signe skriver: 14 december, 2013

  Självklart ska våra "Kungabarn" stå högt på listan !!! Madde är ju oerhört söt och vacker !! C-P är en stilig prins och det är nog många som har ett gott öga till honom. Han är faktiskt värd en söt, välutbildad, representativ kvinna vid sin sida. Men istället väljer han att dra runt men en tjej som saknar allt detta !!! Han är en skam för vår fina Kungafamilj.


 6. Sthlm skriver: 14 december, 2013

  Prins Carl Philip är bara så snygg! Däremot tycker jag att kronprinsessan är snyggare än Madeleine. Det är ju helt otroligt att alla tre kungabarnen ser så bra ut, men de har ju en bedårande vacker mamma.


 7. isabella skriver: 14 december, 2013

  Jag tycker att Chris och Sofia också är vackra, pungt slut……..


 8. My skriver: 14 december, 2013

  Madeleine är sannerligen en mycket vacker kvinna även om det mest är Victorias utseende som hyllas här på Svd.


 9. snickarjohn skriver: 14 december, 2013

  Tack, Svensk Damtidning, för denna sortens artiklar.
  Den belyser utmärkt det meningslösa i det kungliga etablissemanget.


 10. Matilda skriver: 14 december, 2013

  Sicket trams!


 11. I.J. H-MUSA skriver: 15 december, 2013

  Det borde vara lätt för prins Carl Philip att hitta en fru som matchar hans titel med sitt utseende!


 12. lulu skriver: 15 december, 2013

  That is very true .They are both so beautiful.


 13. Hanne J skriver: 15 december, 2013

  De afholder disse afstemninger online med jævne mellemrum – det med "Most attractive women", må gælde blandt dem, der er udvalgt til at deltage denne gang, så det er ikke en titlel/placering, der varer særligt længe. Britney Spears er ofte med og har "vundet" i hvert fald en gang tidligere. 😀
  Mener Mary engang havde "æren" af at slå Lady GA-GA i kategorien: den mest elegante. 😉


 14. Ulla Norman skriver: 15 december, 2013

  Jag tycker det är dåligt av er att photoshopa gamla bilder på Estelle och Victoria, med att bl a färga Estelles klänning och rosett röd och lägga in en julbakgrund. Allt för att lura läsarna att ni har färskt julreportage från Haga!


 15. Karina skriver: 16 december, 2013

  Sverige må være et af de få lande, hvor attraktiv er lig med og oversættes til vacker!
  Jeg synes også, at CP er en særdeles attraktiv og snygg mand, men jeg ville aldrig skrive, han var vacker.
  Men så vil PBoo og Emma_h sikkert – som de plejer – skrive, at jeg har brister i forståelse af det svenske sprog, selvom det mest er når, jeg skriver min mening om Madeleine, de er efter mig. 😉
  Hun er derimod vacker, men her er hun nu med som andet end bare vacker, nemlig som attraktiv.


 16. karin skriver: 16 december, 2013

  #11# Det har han redan gjort i Sofia!


 17. point skriver: 16 december, 2013

  9. snickarjohn
  Det är alldeles befängt. Skall monarki vara en slags skönhetstävling. Javisst där ser man ytligheten och urblåstheten med hela institutionen.


 18. Eva H. skriver: 16 december, 2013

  #5 Signe, sådan kvinnor har nog höga krav på män. De nöjer sig nog inte med titlar !


 19. Maryou skriver: 16 december, 2013

  I.J. H-M, C-P har redan hittat en fru som passar honom enligt hans omdöme. Andra kvinnor har väl knappast skockats runt honom?


 20. AFia skriver: 16 december, 2013

  9

  Kunde inte ha sagt det batter själv…


 21. snickarjohn skriver: 16 december, 2013

  I.J. H-M
  De flesta kvinnor kräver något innanför.
  Inte enbart ett fagert yttre.


 22. Marguerithe skriver: 16 december, 2013

  Tänk om Madeleine kunde sätta upp håret som ovan även i USA. Vi får bara se bilder med hängande hårman och lite speciella festklänningar. Strikta håruppsättningar och snygga dräkter på väg till jobbet skulle ge en viss respekt.


 23. Gneta skriver: 16 december, 2013

  #9 Nu är det ju inte de kungliga som står bakom den här artikeln utan en tidning, som antagligen vet at den här sortens artiklar gör att folk köper och läser, eller besöker webbsidan så dom kan använda det besöksantalet för att få fler annonsörer


 24. mary kMaryKristiansen skriver: 16 december, 2013

  Hvor viktig er det for Sverige og Danmark at deres kongelige er kåret til de vakreste av diverse magasiner? Og hvilken verdi har slik PR? At det er extra gode vitaminer i disse land?????
  # 5 Signe:
  CP er ikke en skam for det svenske kongehuset! Du får det til å høres ut som om Sofia er noe dirt som CP drar rundt på. Du høres ut som dirt, når du er i stand til å skrive noe så nedvurderende, skittent og mobbende!!!!! Må virkelig alle kongelige ha samme type utdanning og erfaring! Nei, alle slags livserfaring er nyttig ballast, som gir forskjellige innfallsvinkler og perspektiv på livet som er like viktig som det som enkelte her tror er løsningen på alt: AKADEMISKE GRADER, som selvfølgelig er nonsens!


 25. Elisabeth Aronsson skriver: 16 december, 2013

  #5
  Hur kan du med att skriva att prins Carl Philip är en skam för kungahuset, fy på dig du borde veta hur man beter sig det är en stor skam att skriva så om honom.


 26. Pallesen skriver: 16 december, 2013

  #22 Marguerithe
  Vi ser hende aldrig på vej til jobbet — underteksterne til de billeder vi ser er: Madeleine shopping or walking in NY ! 😉


 27. Marguerithe skriver: 16 december, 2013

  "26" Pallesen,
  🙂 🙂 Det var väl en förhoppning från min sida.


 28. mary kMaryKristiansen skriver: 16 december, 2013

  # 6 Sthlm: Også jeg synes at Victoria er vakrest – og mest elegant av de svenske, kongelige damene. Hun er blitt vakrere og mer elegant med årene, mens Madeleine taper seg. CP er den vakreste prinsen! Men jeg synes ikke det ytre er avgjørende hvordan folk lykkes i sine roller! Selv om det finnes kommentatorer her som mener at Madelenes utseende er så fantastisk at hun bør komme hjem og redde kongehuset!!!!! Det er jo noe himla nonsens! Det er og blir den solide Victoria som overgår sine søsken i lemplighet for monark-rollen! Madeleine er så og si ulemplig pga. at hun alltid prioriterer seg selv, og møter opp i Sverige under påtrykk fra familien. CP bor tross alt i Sverige og gjør vel det han blir pålagt. I alle fall har ha tatt de utdanninger som har vært nyttig for rollen sin i tillegg til sin egen design-utdanning! Tross alt er han tilgjengelig for oppdrag, når det trengs og Slottet burde bruke han mer! Han har jo svært varierte kunnskaper! Men kanskje litt sjenert!


 29. Cissi skriver: 16 december, 2013

  De kungligheter jag verkligen beundrar är inte nödvändigtvis de utseendemässigt mest fulländade, det finns andra värden.


 30. Lena skriver: 16 december, 2013

  Tja vi har åtminstone ett stiligt kungahus.Inte är det något att bli upprörd över att kungahus bedöms även utseendemässigt. Alla kändisar bedöms på det viset. Det är en del av kändisskapet. Håller för övrigt helt med nr 29 och 23.


 31. ChristinaVideotron skriver: 17 december, 2013

  Det här är så ytligt som det bara kan vara. Det skulle vara trevligt med litet " brain power " ibland.


 32. Ivy skriver: 17 december, 2013

  Jag tror att det känns skapligt kul att bli kallad kungabarn i 30-års åldern. Både Vickan och Madde är mammor idag.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar