Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Madeleine och Chris bekräftar sorgliga misstankarna – agerar drastiskt

01 mar, 2024, 12:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har stora problem – kan inte blunda för verkligheten.
Annons
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”

Förra året bekräftade hovet att prinsessan Madeleine med familj tänkte flytta från soliga Florida till Sverige i augusti. Så blev det inte: Florida-paret bestämde sig för att skjuta upp flytten med ett år och vänta med att installera sig i lägenheten i Hovstallet.

Allt hade skett med för kort varsel. Det hade tagit längre tid än vad man trott att få ordning på allt och därför sköt man upp flytten ett år, så att Madeleine med familj kan stålsätta sig inför allt vad en flytt innebär.

Samtidigt kan man inte blunda för verkligheten. Madeleine och maken Chris O'Neill har inte lyckats få lyxvillan i Pinecrest såld, och man vill så klart att affären ska gå i lås innan flyttlasset går till Sverige.

Annons
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill får inte huset i Florida sålt.Karin Törnblom/TT

Bekräftar misstankarna

Huset har varit familjens oas de senaste åren. Man har gjort en helrenovering av bostaden, som Madeleine och Chris köpte för 30 miljoner kronor, och i dag erbjuder det 600 kvadratmeter stora huset sex sovrum, åtta badrum, uppvärmd saltvattenpool och en separat barnflygel.

Det gör också att huset är bra mycket dyrare nu. När lyxvillan gick ut till försäljning låg utropspriset på 79 miljoner kronor, ett pris som bara efter tre veckor sänktes med två miljoner kronor.

Nu har man gjort ett nytt försök. Priset har sänkts från 77 miljoner kronor till cirka 72,5 miljoner kronor – ett tydligt kvitto på att Madeleine och Chris tar i med hårdhandskarna för att hitta en köpare.

Annons

”Florida, we have a problem”

Enligt mäklarsajten Realtor ligger bostadspriserna på rekordnivåer över hela USA, vilket gör att många bestämt sig för att sälja sina hus. Oftast tar det runt en till tre månader att få till en affär, något som Madeleine och Chris dessvärre passerat.

Lyxvillan i Florida har nu legat ute på amerikanska mäklarsajter i över 120 dagar. Med andra ord verkar det råda stora problem för Florida-familjen och frågan är om de kommer få huset sålt den här gången.

Eller som Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall säger:

– Florida, we have a problem. Ja, så skulle man kunna säga. Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är nu smått desperata.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill sänker nu priset drastiskt för att få till en affär.Shutterstock

Foto: TT

Annons