Madeleine och Chris flyr Sverige – väljer bort Carl Philip och Sofia

Madeleine och Chris flyr Sverige – väljer bort Carl Philip och Sofia

Trots att de var där samtidigt.

Hör Chris O’Neill om längtan till Sverige – och kungafamiljen
0:31

Efter reklamen: Hör Chris O’Neill om längtan till Sverige – och kungafamiljen

(0:31)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har haft en härlig sommar i Sverige. Efter lite om och men så samlades till slut hela familjen för en gångs skull i Sverige. Chris och sonen Nicolas kom vid ett senare tillfälle då den unge prinsen hade fått ont i öronen vilket då inte lämpade sig att flyga. Men det är nu i periferin – och hela kungafamiljen kunde då starta firandet av sommaren!

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine.

EliotPress

– Det är jättebra, vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa prinsessan Madeleine till Expressen.

Trots att både Madeleine och Chris påstår att de älskar Solliden på Öland så har de tagit sig till den franska rivieran, St Tropez. Där har de ätit god mat, hängt på exklusiva stränder och umgåtts med goda vännerna Natalie och Dag Werner.

Valde bort Carl Philip och Sofia?

Men samtidigt som Madeleine och Chris lever loppan i St Tropez så är en del andra kungligheter på plats samtidigt. Kung Carl Gustaf, Silvia, prins Carl Philip och prinsessan Sofia är även de på plats i St Tropez.

Sofias och Carl Philips lyxsemester i St Tropez – se de unika bilderna!

Trots att de är där samtidigt så finns det inte några bilder på alla tillsammans vilket skapar frågetecken. Har Madeleine och Chris valt bort att umgås med övriga familjen när de är på semestern?

Ja, det vet vi inte.

Det är dock helt öppet för spekulationer!