Madeleine och Chris flyttar från lyxlägenheten i London

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar från lyxlägenheten i London

Prinsessan Madeleine och maken Chris lämnar deras pampiga hem i Belgravia, London. Hovet bekräftar att paret har flyttat men att familjen bor kvar i staden.

De nyblivna trebarnsföräldrarna prinsessan Madeleine och Chris O’Neill ska lämna sin flotta townhouse i Belgravia, London, vilket Expressen var först med att skriva om. Lägenheten är 261 kvadratmeter stor och kommer att hyras ut för 3 250 pund i veckan, vilket motsvarar ungefär 38 000 svenska kronor.

Prinsessan Madeleine och Chris flyttade till London 2015 och familjen verkar ha trivts bra i deras pampiga bostad som ligger i närheten av Belgrave Square and Hyde Park. Ett stenkast bort finns lyxbutiker, barer, restauranger och andra bekvämligheter i Knightsbridge och Belgravia.

I annonsen står det även att trevåningshuset består av en takterass, ett master bedroom med tillhörande badrum, två ytterligare sovrum, två badrum, kök, tvättstuga, två stora sällskapsrum, två garderober, balkong och dubbelgarage.

Läs mer: Prinsessan Madeleine kommer till Polarprisgalan!

Planritningen över prinsessan Madeleines och Chris hus i London.

Planritningen över prinsessan Madeleines och Chris hus i London.

Trots den rymliga ytan har nu paret bestämt sig för att flytta till ett annat boende i London. Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovets informationschef Margareta Thorgren som bekräftar detta:

– Paret bor fortsatt kvar i London, säger hon. 

I mars fick syskonen Leonore och Nicolas ett till syskon, prinsessan Adrienne. Mamma Madeleine och barnen befinner sig just nu i Sverige och om två veckor väntas nya lillsessan döpas i Drottningholms slottskyrka.

Läs mer: Stor kartläggning! Allt om Madeleines och Chris 4 lyxvåningar

Foto: Google Maps, Knight Frank och Stella Pictures